Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Най-коментираната тема от една година насам в НБА, най-накрая получи своята развръзка, след като ЛеБрон Джеймс обяви своето решение в специално предаване по ESPN и реши да се присъедини към отбора на Маями, където вече акостира Крис Бош, а Дуейн Уейд е (или по-скоро беше) голямата звезда на Горещите.

Сега въпросът който изниква е, дали ЛеБрон, Уейд и Бош ще се превърнат в новите Големи 3 (по подобие на Гарнет, Пиърс и Алън в Бостън) и ще завоюват няколко шампионски пръстена, или този проект ще се провали с гръм и трясък. Като за начало обаче трябва да се спомене, че и тримата играчи се съгласиха на по-малки от максималните договори, които можеха да получават и с това донякъде показаха, че загърбват личните си интереси и ще мислят за отбора. Но дали това ще е така и за вбъдеще предстои да видим. Както също така предстои да разберем дали това ще е отбора, с който ЛеБрон Джеймс ще може да задмине Майкъл Джордън по спечелени титли, и дали това е отборът който ще може да подобри невероятният рекорд от 72 победи и едва 10 загуби на Чикаго Булс от сезон 1995/1996.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “ЛеБрон Джеймс в Маями Хийт!”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Пътят до финала на Световното първенство по футбол

 

Следващата статия/прогноза : Уругвай – Германия | Световно 2010 | 3-4 място | 10.07.2010

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.