Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Тази вечер ще се изиграе първият двубой от Финалната серия в НБА, и като такъв, мачът е с голям потенциал да се превърне в битка на изчакване съперника да сбърка, което да доведе до ниска резултатност и от двата отбора. А както и двата отбора са показвали не един път, играта в защита не е някакъв проблем за тях.

ЛА Лейкърс (57-25, 12-4) имат домакинско предимство във Финалите, но то може и да не изиграе решаващ фактор в тази серия, тъй като последните 3 двубоя между двата отбора са спечелени от гостуващият отбор, а Бостън направиха много добри срещи като гости в Плейофите досега. Но без никакво съмнение Езерняците ще се стремят максимално към победа в тази първа среща пред собствена публика, тъй като както съм споменавал вече, Фил Джаксън няма загубена серия в кариерата си, когато е спечелил първият двубой от нея. Но за разлика от победите в първите срещи с Юта и Финикс, когато линията за общият брой на точките беше надхвърлена, днес очаквам Езерняците да излязат по-дефанзивно настроени, тъй като в двубой с Бостън всяка грешка може да бъде наказана. И въпреки че Лейкърс имат едва 4 двубоя в Плейофите досега които са завършили под линията за точки, то във Финалите залога е голям, и победа в първата среща би наклонила везните значително в посока единият отбор, и точно заради това очаквам дефанзивна игра и от двата отбора.

Бостън (50-32, 12-5) имат лек превес с нискорезултатните двубои, като балансът им under/over в Плейофите е 9-8, но в някои от тези случаи линията е била зададена доста ниска в сравнение с тазвечершната (при двубоите с Маями средната линия е била около 184 точки, докато в срещите с Орландо около 188 точки). А Селтикс неведнъж са показвали че играта в защита им е сред приоритетите и се справят доста добре с тази задача. Като не мисля че точно в този първи двубой Бостън ще тръгнат в стремглави атаки. Още повече че 3 от последните 4 двубоя между двата отбора са завършили под тази линия, а първият двубой от Финалите през 2008 година завърши при резултат 98:88 за Бостън (или общо 186 точки в двубоя). Довечера очаквам поредният завързан мач, с много битка и съответно ниска резултатност.

Прогноза: под 192 точки в мача, при коефициент от 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 7/10.
Лос Анджелис Лейкърс 102:89 Бостън Селтикс

Може да се пробват и два залога, но с много малки суми, съответно:
Лейкърс да спечелят мача с разлика 1-2 точки при коефициент 11 в BOOKIE_LINK, със залог 1/10,
Бостън да спечелят мача с разлика 1-2 точки при коефициент 12 в BOOKIE_LINK, със залог 1/10,

тъй като и 3те последни срещи между двата отбора са спечелени с точно 1 точка разлика, а довечера е твърде вероятно битката да е до последният съдийски сигнал.

Успех.


Познат ( НБА )


Прогнозата е публикувана на 2010-06-03 17:51:50, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Лос Анджелис Лейкърс – Бостън Селтикс, мач N1”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : NBA Финали 2010

 

Следващата статия/прогноза : Робин Сьодерлинг – Томас Бердих

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.