Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нашите национали продължават с добрите си игри и по всичко изглежда, че това подобряване в играта ни няма да е временно явление и сега имаме прекрасна възможност за нова победа за повдигане на самочувствието.

Казахстан едва ли са отбор над който много хора имат поглед, но от резултатите им в последните години можем да си правим изводите, че бившата Съветска република не може да се похвали с никакви футболни постижения и Казахстанците чакат двубои срещу някои от футболните джуджета в Европа, за да запишат успех. И за последните 6 години, тимът има регистрирани едва 8 победи на своята сметка, дошли срещу отборите на Армения, Андора на 2 пъти, Естония, Оман, Азербайджан, Киргистан и Молдова. Все отбори, които нямат с какво да респектират. И въпреки че Казахстан се представят сравнително добре в домакинствата си напоследък, като за последните 7 мача пред собствена публика, отборът е с баланс от 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, едва ли ако нашите футболисти играят така мобилизирано както го правят от известно време насам, ще им е трудно да победят своя домакин. Нямаме никакви новини относно евентуални отсъстващи за домакините, но дори и да имахме такива, едва ли някое от имената на казахстанските футболисти ще ни говори нещо, тъй като почти всички играят в местното първенство,  с по един представител на Кубан Краснодар, Гройтер Фюрт и Енерги Котбус.

Българските национали продължават да затвърждават доброто впечатление, което оставиха след страхотните си игри в срещите от Квалификациите за Световното в Бразилия догодина, и след поредният много добре изигран тактически двубой регистрирахме победа с 2:0 като гост на Япония преди няколко дни. И въпреки че японците бяха без някои от най-добрите си играчи, същото се отнасяше и за селекцията на Любо Пенев и определено не можем да омаловажаме този успех. Да, нашите играчи показаха някои слабости в защита срещу Япония, но предвид игрите от преди няколко години, в момента защитата ни е с няколко нива над това, което гледахме при предишните наставници на отбора. А каквото и да говорим, отборът на Казахстан не разполага с атакуващия потенциал на Япония. Откакто Любо Пенев пое тима, силата ни е в контра-атаките, което може да се окаже донякъде проблем в този мач, тъй като Казахстан не са отбор, който може да диктува играта, а ние да изчакваме за своите шансове, и най-вероятно инициативата ще е повече в нашите футболисти, но мисля, а и вярвам, че имаме силите да пречупим футболистите от бившата Съветска република.

Прогноза: България (-0.5 АХ) при коефициент 1.80 в BOOKIE_LINK, със залог 7/10.

Успех.


Познат ( 1-2 )


Прогнозата е публикувана на 2013-06-03 20:12:40, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Казахстан – България | Приятелски мач | Вторник | 17:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : САЩ – Германия | Приятелски мач | Неделя | 21:30

 

Следващата статия/прогноза : Хърватска – Шотландия | Квалификации за СП 2014 | Група A | Петък | 21:15

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.