Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Защитите на двата отбора бяха на изключително ниво в двубой N1 от серията и това едва ли ще се промени и във втория мач в “Америкън Еърлайнс Арина” във Флорида.

Маями (13-3, 11-5 АTS, 9-7 O/U) успяха да постигнат това за което бяха излезли в откриването на тазгодишните Финали, а именно да опазят невероятните стрелци в Далас – Дирк Новицки, Джейсън Тери, Джейсън Кид, Педжа Стоякович, Джей Джей Бареа, което неминуемо доведе и до успех в този първи двубой с 92:84. Начина по който защитата на Хийт действа срещу Дирк бе наистина фантастичен, като в много моменти от двубоя, когато германеца бе с топката, около него имаше по 2ма, че дори и по 3ма, 4ма играчи на Маями, които освен че го затрудняваха максимално при изстрелите, му пречеха и да подава на останалите свободни свои съотборници, и в крайна сметка въпреки че Дирк завърши с 27 точки, 12 от тях дойдоха от линията за наказателни удари, където Новицки отново бе безапелационен с 12 успешни от 12 опита, но стрелбата му от разстояние бе 7-18. Но като цяло, слабата стрелба бе нещо което важеше за всички играчи от двата отбора, като и Далас, и Маями завършиха с обща стрелба от 37-38%. ЛеБрон Джеймс и Дуейн Уейд бяха единствените играчи, които блестяха на полето, като мотивацията и при двамата за шампионски пръстени е огромна и тази вечер очаквам поредния доста силен двубой от 2те големи звезди на Маями, но отново усилията им ще са съсредоточени с една идея повече в защита.

Далас (12-4, 12-3-1 ATS, 9-7 O/U) показаха че ще срещнат страшно много затруднения срещу Маями и ако искат да завоюват титлата ще трябва да се потрудят доста по-усърдно. Още повече, че този мач се явява изключително важен за Маврите, тъй като откакто Финалите се играят във формат 2-3-2 двубоя (в случая на Далас – 2 гостувания, 3 домакинства, 2 гостувания), което се случва от 1985 година насам, отборът който е с 3 поредни домакинства ги е печелил и 3те в едва 2 случая, тъй като е изключително трудно да се постигнат 3 поредни победи на Финали в НБА, независимо дали си домакин или гост. А загубят ли този и един домакински двубой, задачата за Маверикс става почти невъзможна. Така че със сигурност Далас ще хвърлят много от себе си в тази среща, но предвид действащата перфектно защита на Маями, нещото с което Далас трябва да спечелят е още по-добра защита, тъй като срещу ЛеБрон и компания няма да е никак лесно да Маврите да си бележат точки, както те умеят. В този ред на мисли, очаквам отново един много затворен и дефанзивен двубой, в който едва ли ще видим много отбелязани кошове.

Прогноза: под 186 точки в мача, при коефициент 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 7/10.

Маями Хийт 93:95 Далас Маверикс

Успех.


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2011-06-02 14:40:54, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Маями Хийт – Далас Маверикс, мач N2 | НБА | Финали 2011 | Петък | 04:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Маями Хийт – Далас Маверикс, мач N1 | НБА | Финали 2011 | Сряда | 04:00

 

Следващата статия/прогноза : Далас Маверикс – Маями Хийт, мач N3 | НБА | Финали 2011 | Понеделник | 03:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.