Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Германия - ИталияСрещата между Германия и Италия се оформя като най-интересната до момента на Евро 2016.

Очевидно, това са два от отборите показващи най-добра форма до момента и предстоящия сблъсък между тях изглежда доста вълнуващ. Италия е малко по-различна от това, което сме свиканали от нея, но както много често се случва, каквито и проблеми да има този отбор, той се представя на добро ниво. Играта им до момента е отлична, като дори и отборът на Испания не успя да бъде пълна съпротива срещу тях. Германия също изглежда на ниво в турнира и макар да имаше някой друг по-неубедителен мач, победата с 3 – 0 над Словакия идва да покаже, че Маншафта е готов да играе на пълни обороти в елиминационната фаза.

Нойер все още не е допускал гол до сега през турнира, но трябва да се има предвид, че Италия изглежда ще бъде най-силният съперник, който Германия са срещали до момента в турнира. Същотото важи и за Буфон – неговата мрежа е все още суха и не е допускал гол (Италия загуби с 0 – 1 от Ирландия, но това бе мач с доста промени от Конте, след като неговият отбор си бе осигурил лидеската позиция и Буфон бе на скамейката). От тази гледна точка ни предстои да видим изключителен двубой между двамата вратари.

Малко по-нерационален подход, но се надявам да станем свидетели на добър мач и за първи път през турнира Нойер и Буфон да допуснат голове. Германия може би ще успее да владее повече топката в центъра и да създава положения за гол и за разлика от Испания, очаквам те да са по-продуктивни в завършващата фаза. Италия, от своя страна, показа че може да бъде изключително опасна страна на контраатаки и стила на германците може да им пасне добре в това отношение.

Прогноза

  • Двата отбора да отбележат гол (Гол/Гол) при 2.10 коефициент с 4/10 единици залог от 

Познат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2016-07-01 23:59:00, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Германия – Италия | 1/4 Финал | Събота | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Уелс – Белгия | Евро 2016 | 1/4 финал | Петък | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Франция – Исландия | Евро 2016 | 1/4 финал | Неделя | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.