Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Франция Лига 1 – Програма

Публикувано на от

Програма на френската лига 1Програма за сезон 2009 – 2010 можете да намерите тук : Програма Лига 1, сезон 2009-2010
Това е програма за френската първа лига, последните десет изиграни мача, както и индивидуалната програма на отборите. В края на статията можете да я свалите в ексел таблица.

За проверка можете да използвате официалните сайтове на първенството : Франция лига 1 (на Френски) или Лига 1 (на Английски). Статистики можете да намерите тук: Класиране Франция лига 1 . Екселската таблица с програмата е тук: Програма Франция Лига 1 | 2008 – 2009

Програма за сезон 2009 – 2010 можете да намерите тук : Програма Лига 1, сезон 2009-2010


 

Категория : Програма

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Франция Лига 1 – Програма”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : НБА 04.01.2009

 

Следващата статия/прогноза : Футболният Feed в Skype

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.