Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

След като ви представихме нашите предложения за индивидуални голмайстори, мисля че е време да се спрем и на различни възможности за отборни представяния по отношение на отбелязаните голове.

Отбор отбелязал най-много голове във втория кръг от турнира (в подменю Общо за турнира/Tournament Totals)
Испания, при коефициент 4.00 в BOOKIE_LINK –  Тук става въпрос за вторите мачове на отборите, за периода от 12ти до 15ти юни включително. Ако погледнем програмата, може би на испанците им се очертава най-лесен двубой – с Ейре. Другите мачове са Гърция – Чехия, Полша – Русия, Дания – Португалия, Холандия – Германия, Италия – Хърватска, Украйна – Франция, Швеция – Англия. Това може би е най-несигурния и рисков залог от всички предложени дотук, тъй като всеки друг двубой може да се превърне във високо-резултатен, а и много зависи от това как са се развили нещата в първия мач на отборите, но все пак си струва опита. Испанците ще излязат за задължителна победа тук, тъй като както и да са завършили с Италия в първата си среща, този мач ще им е ключов. Ако са спечелили срещу Италия, то една победа срещу Ейре ще означава на 100% класиране за следващата фаза, а при неблагоприятно развитие срещу “Адзурите”, успеха ще им е нужен за да останат в играта. Тимът на Ирландия е пословичен с дефанзивната си игра, която практикува при Трапатони, но испанците имат нужните класни играчи да пробият бетона, който се очаква да забъркат ирландците. А ако “Ла Фурия” се разиграе, нищо добро не чака отбора на Ейре и очаквам поне 3 гола от страна на испанците тук. Залог 1/10.

Отбор отбелязал най-малко голове в турнира
Гърция, при коефициент 9.00 в BOOKIE_LINK – С оглед на групите и различните съперници, може би основния кандидат за “спечелване” на този анти-приз е отново Ейре, но мисля да пробвам значително по-високия коефициент за Гърция. Южните ни съседи са пословични с дефанзивната си игра и дори когато спечелиха европейската титла през 2004та година, бяха един от отборите с най-малко голове от продължилите на 1/4-финалите тимове. А в квалификационния цикъл за Евро 2012, Гърция не само бяха най-ниско резултатния отбор от всички завършили на 1во място в своите групи, но и един от отборите с най-малко голове измежду първите 2 отбора във всяка група. И след като това е стил, който се налага вече повече от десетилетие в гръцкия отбор, едва ли можем да очакваме нещо различно от тях на това европейско първенство. Още повече, че в предни позиции потенциалът на отбора е доста слаб, като основния голмайстор на тима, Теофанис Гекас играе в турския Самсунспор и е отбелязал едва 21 гола от 58 срещи за националния отбор. Може би ако гърците бяха в по-трудна група този залог щеше да изглежда далеч по-сигурен, но и срещу Русия, Чехия и домакина Полша няма да е никак лесно на южните ни съседи и едно тяхно отпадане в групите с отбелязани 1-2 гола е напълно възможно. Залог 1/10.

От тези два залога се спирам на този Гърция да е най-ниско резултатния отбор на първенството, при коефициент 9.00 в BOOKIE_LINK, със залог 1/10.

Следва:
Фаза на елиминация
Прогноза за група 


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2012-06-03 12:37:19, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Евро 2012 – Специални залози | Част 4”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Евро 2012 – Специални залози | Част 3

 

Следващата статия/прогноза : Евро 2012 – Специални залози | Част 5

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.