Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Заедно с жребият за Шампионска лига, в 14:00 българско време бе изтеглен и жребият за 1/4 финалите на Лига Европа, както и потоците. Ето и жребият:

1/4 финали (01 април – 08 април):

Фулъм – Волфсбург(Победител 1)
Хамбургер – Стандарт(Победител 2)
Валенсия – Атлетико Мадрид(Победител 3)
Бенфика – Ливърпул(Победител 4)

1/2 финали (22 април – 29 април):

Победител 2 – Победител 1
Победител 3 – Победител 4

Финал – 12 май на Хамбург Арена


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Жребий за 1/4 финали на Лига Европа”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Жребий за 1/4 финали на Шампионска Лига

 

Следващата статия/прогноза : Чикаго Булс – Кливлънд Кавалиърс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.