Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

В неделя вечер ще се изиграе и последният четвърт финал от Евро 2012, който по всичко личи изглежда най-равностойният от всички.Първо трябва да споменем факта, че и двата състава до определена степен се представиха над очакванията на повечето хора. Англия оглави Група D с 2 победи и 1 равенство – не бяха много хората, които вярваха, че Трите Лъва ще съберат 7 точки тук. Както написах още за първият мач на Англия, това се дължи до много голяма степен на лисата на напрежение върху отбора на този форум. Свикнали сме да виждаме просто очакванията на феновете и най-вече на медиите да съсипват този отбор, но този път нещата са по-различни. И това бе едно от основните предиства при назначаването на Ходжсън. И също не маловажен факт, е че този отбор най-сетне има отличен вратар в лицето на Харт.

Италия също показа повече от очакваното този път не в аспект на класиране, а по-скоро относно какво показаха на терена. Италианците наистина стояха добре срещу Испания и сякаш заслужаваха повече срещу Хърватска. Но основното тук е, че показват отлична отборна игра, когато малко хора го очакваха. Състававът на Праднели не блести със световни звезди или страхотни качества в индивидуален план, но той сякаш успява изсмуче максимума от всеки един от тях и да ги накара да постигат синергия в играта си, извличайки и максималното от успеха на шампиона Ювентус тази година в тактически и игрови план. Така под ръководството на Прандели Италия е непобедена в 13 официални поредни мача.

Очаквам и двата отбора да са много консервативно настроени един към друг, по-дълго време да се изучават и стоят в по-предпазлив строй. И двата отбора в момента разполагат с добра защита, както и отлични вратари, което допълнително ще затрудни отбелязването на голове добавено към факта, че едва ли ще са толкова открити един към друг. Трудно ми е да предвидя как точно ще заиграят тези отбори в този мач, тъй като често виждаме различна игра във фазата на прекители елиминации. В момента оценявам тези два отбора много сходно и очаквам да се елиминират един друг. А Харт, Буфон и двете защити допълните да допринесат към мач с малко голове. И защо не да видим продължения в поне един от тези 1/4 финали на Евро 2012.

Прогноза

  • Равен при 3.00 коефциент от BOOKIE_LINK с 4/10 единици залог

Познат ( 0-0 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-24 02:27:56, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

2 Коментара за “Англия – Италия | Евро 2012 | 1/4 Финал | Неделя | 21:45”

#1 Пламен на 24 June, 2012 в 4:10 pm

И тука отново има безплатен залог до 20 лева 😉

#2 Николай Тодоров на 24 June, 2012 в 10:38 pm

Точно така – надявам се да сте се възползвали от него :) гледайки коефициентите На Живо в момента ситуацията ми изглежда следната – 20лв могат да ви бъдат върнати, ако залогът ви губи, а в момента, коефициентите за победа на Англия или Италия са 3.00, което на практика означава, че можете да заложите Draw No Bet при 3.00 коефициент за победа на някои отбор. На мен ми звучи добре :)
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Испания – Франция | Евро 2012 | 1/4-финал | Събота | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : Португалия – Испания | Евро 2012 | 1/2 Финал | Сряда | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.