Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Хърватия - ПортугалияМоже би най-успорваният двубой от този поток на 1/8 финалите изправя Хърватия и Португалия.

Хърватия се класираха след като завършиха лидери в група D, която бе считана за една от най-тежките. Две победи и равенство е техният актив до момента, като дори в последната си среща победиха фаворита Испания с 2 – 1. Определено, те успяха да ни впечетлят с играта си и след като двата потока се развиха по този начин, Шахматистите са един от основните фаворити да стигнат до финала. Евнтуален техен съперник в следващата фаза е Швейцария или Полша. Португалия, от друга страна, бе с доста по-безлично представяне в групите и от тях се очакваше далеч повече. Без победа и три равенства, португалците бяха на косъм от отпадане от турнира и един луд последен мач завършил 3 – 3 с Унгария.

Роналдо не блесна през първите два мача и това се отрази доста негативно на играта на отбора му – едва в третата среща видяхме нещо по-стойностно от него. Факт е обаче, че целият отбор на Португалия търси предимно Роналдо и разчита на него в много аспекти – и когато неговата игра не върви, представянето на целият отбор страда значително. Разбира се, Хърватия са наясно с това и ще се опитат да го изолират до максимална степен – ако се справят с тази задача, имат значително по-добри шансове за победа.

Елиминационната фаза винаги е много тежка за всеки отбор и сме ставали свидетели на изненади от всякакъв тип. Тук аз бих дал предиството на Хърватия поради доста по-добрата им игра до момента. Отборът изглежда доста по-организиран и концентриран, най-вече в изграждането на играта си и в атака. Освен това, показа срещу Испания, че и могат да бъдат много опасни на контраатаки. Унгария, успя да отбележи цели 3 гола срещу Португалия и ако те не покажат по-голяма стабилност тук, очаквам хътватите да успеят да ги накажат за това.

Прогноза

  • Хърватия 0 АХ при 1.85 коефициент с 6/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Върнат ( 0 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-24 12:08:13, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Хърватия – Португалия | Евро 2016 | 1/8 Финал | Събота | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Унгария – Португалия | Евро 2016 | Група F | Сряда | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Италия – Испания | Евро 2016 | 1/8 Финал | Понеделник | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.