Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Хърватия - АнглияТози полуфинал ще даде възможност на един от двата отбора да напише история и да хвърли много фенове във футболна еуфория.

Приказката изглежда ще стане реалност за един от тези два отбора. Хърватия достигат за втори път най-високата си точка във футболната си история след полуфинала от 1998 във Франция – класиране тук ще изпрати за първи път нацията на финал на световно първенство. Англия, от друга страна, вече пренаписаха част от историята си след като успяха да победят Колумбия след дузпи – англичаните не бяха отстранявали нито една нация досега с дузпи на световен форум и само мисълта за изпълнение на единадесет метрови удари избиваше в студена пот. Това обаче се промени на това световно и сега Англия имат шанс да изпратят цялата нация в денонощни празненства, тъй като победа тук ще изпрати отборът за първи път на финал от 1966. Без значение от победителя, една от двете нации ще продължава да изживява своята приказка.

От двата състава, лагера на Хърватия е този, който претърпя по-голямата драма до момента, след като двете им преки елиминации до момента бяха решени с дузпи. Това костваше на отборът много емоции, но в крайна сметка това ги направи и по-силни. Англия също трябваше да реши 1/8 финалът си с дузпи, но след това успя да постигне далеч по-спокойното 0 – 2 срещу Швеция. По всичко личи, че англичаните ще срещат най-трудният си съперник до момента точно в тази среща и надеждите са, че те ще са готови за това. Можем да очакваме доста напрегнат 1/2 финал както винаги, но имайки предвид, че и двата отбора се представят по-добре в офанзивната част на играта отколкото в защита, има надежда да видим един по-отворен мач. Хърватите ще се опитат да доминират в средата на терена, което е тяхната основна сила на полето, но Кейн и компания изглеждат опасност за всяка врата и макар и отличната игра на Субошич, ще бъде труден мач за него. В резултат на това, и двата отбора са успели да отбележат поне по един гол в сегашните си мачове, с изключение на Англия срещу Белгия – моята надежда остава, че може би ще видим още една такава среща и двата отбора да си разменят поне по един гол. Букмейкърите дават предимсвто на англичаните, но мисля, че по-скоро коефициентите трябва да са поставени по-равностойно за двата отбора в тази среща.

Прогноза

  • Гол/Гол при 2.05 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Познат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-07-11 08:32:56, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Хърватия – Англия | Световно 2018 | 1/2 Финал | Сряда | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Франция – Белгия | Световно 2018 | 1/2 финал | Вторник | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Белгия – Англия | Световно 2018 | мач за 3то място | Събота | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.