Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

bul-monБългарския национален отбор има добра възможност да спечели още първия си двубой от квалификационния цикъл за Евро 2020 и всички се надяваме именно това да се случи в петък вечер.

България изиграхме някои много добри двубои в турнира Лигата на Нациите, като дори класирането за финалната фаза през месец юни не бе никак далеч, след като завършихме на 2ро място в групата си на само 2 точки от водача Норвегия. Това се случи след 3 победи в първите 3 срещи, последвани, обаче, от лоши резултати – загуба и 2 равенства. Все пак впечатленията, които играчите на Петър Хубчев оставиха с изявите си бяха положителни, предвид някои трагични срещи, които “Лъвовете” изиграха през изминали години. Разбираемо, надеждите и очакванията за този квалификационен цикъл са малко по-високи, отколкото би трябвало да бъдат, но освен Англия, всички други отбори в нашата група са напълно преодолими и едно 2ро място може да бъде определено дори като реална цел за “трикольорите”. За тази цел, обаче, ще се наложи нашите футболисти да изиграят всеки от двубоите на предела на усилията си и да покажат себераздаване във всеки един момент – наченки, на което, показаха в Лигата на Нациите. Лошата новина за този двубой са контузиите на основни играчи в състава – Георги Миланов, Пламен Илиев, Иван Бандаловски, Кирил Десподов, Божидар Краев, но липсите все пак не са толкова тежки колкото при гостите, още повече че доста играчи изиграха добри срещи в Лигата на Нациите.

Черна Гора също ще имат надежди за това заветно 2ро място в тази Група А, тъй като можем да кажем, че и черногорци, и българи, и чехи са на почти едно и също футболно ниво в момента и битката безспорно ще е ожесточена. За разлика от България, Черна Гора не се представиха толкова добре в Лигата на Нациите, завършвайки на 3то място в групата си, но и съперниците на тима бяха по-сериозни от нашите – Сърбия завършиха на 1во място, а Румъния на 2ро. Черногорци, също както и ние, показаха някои добри игри в тази група, но те бяха единствено срещу завършилите на последно място Литва, докато никой измежду Сърбия и Румъния не бе победен, а пораженията срещу тези тимове бяха цели 3. Сега, Черна Гора пристигнаха в София с доста сериозни проблеми в състава, след като двете най-големи звезди на тима, Стефан Савич и Стеван Йоветич, са с травми, като за момента все още не е оповестено официално дали те ще пропуснат срещата и надеждите на гостите са да успеят да вдигнат и двамата на крака, но индикациите са по-скоро за обратното. А евентуална липса дори само на един от двамата ще отслаби неимоверно черногорския тим, където до голяма степен се разчита на стабилността на Савич в защита и креативността на Йоветич в атака и смятам, че шансовете ни за добър резултат в този двубой са доста добри.

Прогноза: България (-0.25 АХ) при коефициент 1.875 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.

Успех.


Наполовина губи | Наполовина върнат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2019-03-21 22:58:46, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “България – Черна Гора | Квалификации за Евро 2020 | Група A | Петък | 19:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Милан – Интер | Серия А | Неделя | 21:30

 

Следващата статия/прогноза : Англия – Чехия | Квалификации за Евро 2020 | Група A | Петък | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.