Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Тази вечер, един от най-добрите домакини в НБА, Шарлът, посреща един много удобен съперник за затвърждаване на участието си в Плейофите. Победата на Бобкетс е почти без съмнение, но друго което прави впечатление в този двубой са доста нискорезултатните мачове в последно време и на двата отбора.

Шарлът (37-34) почти сигурно са си осигурили вече място в Плейофите, като само някакво чудо през оставащите 20тина дена до края на редовният сезон би ги изхвърлило извън 8мицата на Изток. Но въпреки че отборът си печели със завидно постоянство срещите в последно време (10 победи в последните 15 мача на отбора, и 10-4-1 ATS), то те по-често завършват под зададената линия за общият брой на точките, като едва в 4 от тези 15 срещи, Шарлът са завършили над тази линия, и определено се вижда едно подобрение в защитната игра на отбора, а днес срещу доста импотентните Вашингтон, Бобкетс не би трябвало да срещнат сериозни проблеми във фаза защита. Още повече, че двата отбора играха помежду си само преди 4 дена, когато Шарлът победиха с 96:85 (общо 181 точки), но след продължение, като в редовното време резултатът бе едва 82:82, а от последните 7 срещи между Шарлът и Вашингтон, само 1 е била over.

Вашингтон (21-49) се намират в отчайваща форма, с 13 поредни загуби, но впредвид високо зададените хендикапи са 5-8 ATS. Но от доста време насам, големият проблем пред Уизърдс е отбелязването на точки. Нещо което започна с наказанието на голямата звезда на отбора Гилбърт Аринъс, който извади пистолет в съблекалнята на отбора, като за 38 мача без Аринъс в състава си, Вашингтон са 10-28 over/under, а в последните си 26 мача, отборът е записал 21 under-а. Като в гостуванията на Уизърдс, тази статистика е също толкова впечатляваща, с 26 under-a в 35 двубоя като гост през целият настоящ сезон. Едни факти, които ме карат да си мисля, че и днес двата отбора няма да могат да преодолеят линията за общият брой на точките в мача.

Прогноза: под 182 точки в мача при коефициент от 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 9.5/10
Шарлът Бобкетс 107:96 Вашингтон Уизърдс

Успех.


Непознат


Прогнозата е публикувана на 2010-03-26 15:48:32, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Шарлът Бобкетс – Вашингтон Уизърдс”

#1 Ангел на 26 March, 2010 в 9:19 pm

Много добра прогноза и познания, браво. Мога да добавя само че очакванията за Шарлът Бобкетс са големи след като Майкъл Джордан стана вторият чернокож мажоритарен собственик и първи такъв бивщ играч. Колкото за Вашингтон Уизърдс, те не са толкова слаб отбор. Тази година се готвеха за нещо голямо, но серия от злобопучни обстоятелства ги провали. С интерес очаквам следващия сезон за Уизърдс, като според мен направиха добра последна селекция и новите играчи, дощли от Далас се представят не лощо, просто обстановката сега в столичния отбор е такава. Аз го играя 2-ка този мач, предвид 10-те точки аванс които дават за Вашингтон Уизърдс в поинт спред-а.
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Торонто Раптърс – Юта Джаз

 

Следващата статия/прогноза : Палермо – Болоня

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.