Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Портланд излизат тази вечер за задължителна победа, ако искат да си запазят 6тото място в Западната Конференция. Една победа, която трябва да им е напълно ясно, че ще дойде много трудно ако тръгнат да се надвкарват с отбор като Голдън Стейт, и очаквам Блейзърс да заложат на дефанзивната игра в тази среща.

Портланд (50-31) са на 6тото място на Запад, с еднакъв баланс със 7мият Сан Антонио Спърс, които тази вечер имат мач срещу Далас, и с 1 победа повече от 8мият Оклахома Сити Тъндър. И докато Тъндър не могат да минат пред Портлант, то при загуба на Блейзърс, и ако Спърс си спечелят мача, отборът ще се смъкне до 7мото място. Което все още не е ясно дали е плюс или минус за отбора, тъй като местата от 2ро до 4то все още не са разпределени. Но въпреки всичко очаквам Портланд да излязат за победа, като очаквам да играят доста дефанзивно, и съответно да станем свидетели на един ниско-резултатен двубой. В предния мач на Портланд срещу Оклахома, отново очакванията ми бяха такива, и въпреки че тогава двата отбора преминаха линията за точки, то днес вече си мисля че няма да успеят. Още повече че според мен е прекалено високо зададена, с тези 214 точки, като двубой на Портланд не се е и доближавали до нея от 11 март, когато именно между мач между двата отбора бяха отбелязани 215 точки. Но тогава главен виновник за това бе Брендън Рой със своите 41 точки, който ще пропусне срещата довечера, а не очаквам 36 годишният Маркъс Кемби да повтори представянето си срещу Оклахома и да отбележи отново 30 точки.

Голдън Стейт (25-56) снощи загубиха от Юта с 94-103, като играха с едва 7 човека, и Монта Елис записа пълни 48 минути на полето, а други 3ма играчи по над 40. Нещо което според мен ще се отрази на представянето им в офанзивен план днес, и очаквам една доста разконцентрирана и неточна стрелба от Войните (снощи отборът бе с едва 38% успеваемост при стрелбата си). Голдън Стейт въпреки че практикуват един изключително офанзивен стил на игра, в последните си 10 двубоя не се справят много добре с преодоляването на зададените линии за точки, като са с баланс от 2-7-1 over/under. А и двата отбора в предишните си 10 срещи помежду си са минавали само два пъти тази линия, и то с много малко точки отгоре – 111:106 за Голдън Стейт преди около 2 години, и 110:105 за Портланд преди месец. Всички останали 8 двубоя са под тази линия.

Прогноза: под 214 точки в мача, при коефициент от 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 8/10.
Портланд Трейл Блейзърс 116:122 Голдън Стейт Уориърс

Успех.


Непознат ( НБА )


Прогнозата е публикувана на 2010-04-14 14:20:47, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Портланд Трейл Блейзърс – Голдън Стейт Уориърс”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Голдън Стейт Уориърс – Юта Джаз

 

Следващата статия/прогноза : Шарлът Бобкетс – Чикаго Булс

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.