Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Вашето мнение срещу 40 лева в Unibet !

Публикувано на от

Унибет - Начална страницаОт 25 Юни Unibet са с нова начална страница. Те смятат, че изглежда добре, и ги интересува мнението на потребителите. Тяхна оферта за вашето мнение е :

Моля изпратете ни Вашето мнение, с колкото се може повече детайли, на info-bg@unibet.com. Мнения, изпратени преди 6-ти Юли ще участват в жребий за 10 бонуса от по 40 лв.

Едва ли коства, кой знае колко много да кажеш своето мнение за началната страница.

Лично според мен наистина изглежда добре, лесна е за използване, има пряк достъп до основните части от сайта. Малко прилича на началната страница на Betsafe, с това голямо поле, където се показват последните промоции и новини от букмейкъра.

Нещото което може да се промени според мен е да се визуализират повече на брой двубои, които се играят в момента и на които може да се залага, и освен да са повече на брой да могат да се въртят ръчно, както е полето с промоциите.

Друг проблем, който виждам е грешките които извежда при спрян javascript. Дава грешка, че няма инстралиран Flash, а всъщност просто е спрян javascript-a. Имайки предвид, че близо 20% от посетители са със спрян javascript или нямат поддръжка на Flash си е наистина проблем над който трябва да се обърне внимание.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Вашето мнение срещу 40 лева в Unibet !”

#1 Станислав Колев на 4 July, 2009 в 5:37 pm

Пробвай се има още 2 дена, няма какво да загубиш :)




 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Генерална Стратегия за Залагане

 

Следващата статия/прогноза : Програма Англия Висша Лига

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.