Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Системи 2 от 3, 2 от 4, 2 от 5, 3 от 4, 3 от 5, 3 от 6 и т.н.

Публикувано на от

СистемиИскате да сметнете колко мача са нужно за да спечелите, каква би била печалбата ви ако изпозлвате някоя от следните системи:

 

2 от 3, 2 от 4, 3 от 4,2 от 5, 3 от 5, 4 от 5, 2 от 6, 3 от 6, 4 от 6, 5 от 6, 2 от 7, 3 от 7, 4 от 7, 5 от 7, 6 от 7, 2 от 8, 3 от 8, 4 от 8, 5 от 8, 6 от 8, 7 от 8, 2 от 9, 3 от 9, 4 от 9, 5 от 9, 6 от 9, 7 от 9, 8 от 9

Това е excel файл в който е нужно само да въведете коефицентите, единичния залог и автоматично се изчисляват общия ви залог, печалбата и баланса при всички гореизброените сиситеми.

Изтегли:
Системи – .xls
Системи – .rar

Ето и онлайн вариант, който скалъпих на бързо : Калкулатор за системи

Screenshot :

Сиситеми

В BOOKIE_LINK можете да заложите на някоя от системите по следния начин: След като сте избрали мачовете на които ще залагате щраквате на “Възможности за множествен залог”:

Tук имате двойни, тройни и т.н. Взависимост от това колко мача ще избрали зависи и системата. Ако първаначлно сте маркирали 7 мача, както е в примера в ляво, то двойните в случая ще са 2 от 7, тройните 3 от 7 и т.н.

Всъщност горните сиситеми или пълното комбиниране са N броя срещи по всевъзможни комбинации К. Броя колонки се изчислява с Биномен коефициент формулата е :

Примерно система 2 от 3 е :
3 над 2 = 3!/(2!*1!) = 6/2 = 3 колонки

Печалбата се изчислява като умножите всички познати коефициенти в комбинацията един с други, по залога на колонка и ги съберете. Примерно сте познали и трите мача от системата 2 от 3, където комбинациите изглеждат така :
Първа Колона: 1 2
Втора колонка: 1 3
Трета колонка: 2 3
Отбелязваме първия коефициент с A, втория с B третия с C, а залога на колонка с F. Формулата изглежда така : АxBxF + АxCxF + BxCxF.
Развитието на отделните системи можете да видите тук :
Развитие на системите и все пак най-лесно би било, да си изтелгите горния файл за изчисляване.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

3 Коментара за “Системи 2 от 3, 2 от 4, 2 от 5, 3 от 4, 3 от 5, 3 от 6 и т.н.”

#1 Термините в света на залозите | Футболни прогнози на 4 June, 2008 в 2:44 pm

[…] Започваме една серия от статии свръзани с терминологията в залаганията, видовете залози и съкращенията. Следват няколко основните термина с които всеки трябва да е наясно […]

#2 hunter на 5 December, 2008 в 3:28 pm

dobre dobre e zamisleno … bravos!moje li ne6to po podrobno za nepalnoto kombinirane? 4 ot 5 ot 8 me interesuva.ne sam v bulgaria v momenta i ne moga da gi nareda sretite kakto e sistemata s 14 ili 15 kolonki.
sorry i za latinicata … i uspeh !

#3 Старо, но лачено … | Футболни прогнози на 25 November, 2009 в 7:19 pm

[…] Система 2 от 3, 3 от 4 … – подробна статия как се изчисляват колонките според системата, как се формира печалбата и т.н. […]
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Какво е ROI ( Return on Investment )

 

Следващата статия/прогноза : България – Финландия

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.