Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

ukr-nmcУкрайна бяха много близо до сензационен обрат срещу Нидерландия, но в крайна сметка не успяха, и сега ще имат възможност да вземат първи точки в тази група, срещу аутсайдера в нея.

Украйна не показаха нищо значимо в двубоя с Нидерландия, но и едва ли някой бе очаквал те да успеят да се надиграват с по-именития си съперник. Все пак украинците бяха много близо до поне 1та точка, след като успяха да наваксат 2 гола пасив за само 5 минути в края на мача, но в крайна сметка “Лалетата” вкараха и 3ти гол за успеха с 3:2. Андрий Шевченко и неговите играчи със сигурност ще извлекат позитиви от този двубой, най-вече заради духа, който показаха и очаквам те да излязат мотивирани и вярващи в успеха срещу Северна Македония. Това бе първо поражение за Украйна в последните 7 двубоя и те показаха добри игри в подговката за Евро 2020, спечелвайки без проблеми срещу отбори от класата на тукашния им съперник – 1:0 срещу Северна Ирландия и 4:0 срещу Кипър. Андрий Ярмоленко и Роман Яремчук определено се намират във форма, не само заради 2та вкарани гола на Нидерландия, но и повечето опасни атаки към Стекеленбург дойдоха именно през тях и очаквам те отново да притесняват сериозно съперника.

Северна Македония дебютираха добре на Европейски финали, след като удържаха равенството с Австрия почти до самия край на срещата, но в заключителните 15тина минути австрийците показаха превъзходството си и реализираха 2 безответни гола за успеха с 3:1. Един резултат, който си бе очакван, предвид класата на двата отбора и няма да е изненада, ако видим нещо подобно и тук. Македонците успяха да впечатлят с играта си срещу Австрия, когато не се прибраха в глуха защита, а се опитваха да атакуват при всяка удобна възможност, но се видя слабостта им в завършващата фаза, като попадението дойде след 2 уникални поредни грешки от австрийската защита. Сега, македонците едва ли ще подходят различно в този двубой, но очаквам това отново да им изиграе лоша шега, срещу бързите украинци, които показаха, че могат да се възползват и от малкото открили им се възможности.

Прогноза: победа за Украйна, при коефициент 1.66 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.

Успех.


Познат ( 2 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-16 15:25:11, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Украйна – Северна Македония | Евро 2020 | Група С | Четвъртък | 16:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Турция – Уелс | Eвро 2020 | Група А | Сряда | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Дания – Белгия | Евро 2020 | Група B | Четвъртък | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.