Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Украйна - АвстрияУкрайна ще се изправи срещу Австрия в последния кръг от Група C в мач, в който двата отбора ще си разпределят 2-рото и 3-тото място.

И двата отбора изглежда имаха сходна съдба до момента – победа над Северна Македония и загуба от Нидерландия. Това им отрежда 2-рото и 3-тото място и тази среща ще определи финалните позиции и как тези два състава ще си ги разпределят. Така се получи една от онези ситуации на подобни първенства, където изглежда, че равенството устройва и двата отбора и всъщност се спекулира до крайна степен, че двата отбора ще постигнат джентълменско равенство. Това се вижда и най-ясно от коефициентите за равенство тук, които в момента са 1.90 – това показва силното убеждение, че равенството изглежда едва ли не гарантирано.

Ако погледнем представянето на двата отбора в предните срещи, момчетата на Шевченко изглеждат може би една идея по-добре. Те успяха да направят истинска битка срещу Нидерландия и холандците всъщност имаха нужда от решаващ гол в 85-тата минута, за да спечелят 3-те точки с финалното 3 – 2. Австрия имаха далеч по-посредствено представяне срещу Оранжевите и не успяха да отбележат гол, след като загубиха с 2 – 0. Освен това, Украйна успя да отбележи и 2 гола срещу Северна Македония, което означава, че те са отбелязали по 2 гола в 2-те си срещи до момента.

Подобни срещи изглеждат трудни за прогнозиране – дали наистина букмейкърите ще се окажат прави и ще видим джентълменско равенство? При всички положения обаче, коефициент от 1.90 за равен далеч не изглежда привлекателен. Винаги ще съществува възможността един от двата отбора, ако не и двата, да решат да търсят победата – една такава победа, не само ще им гарантира 2-ро място и участие напред в турнира, но ще бъде и добре за морала, формата и инерцията на отбора. И ако трябва да изберем един от тези два отбора, който има по-добър шанс да спечели, везните се накланят към Украйна. Draw no bet изглежда добър залог тук – ако наистина се стигне до подобно равенство, залогът ще бъде върнат и нищо не се губи – в друг случай, залогът ще бъде за победа към по-вероятния победител от двата отбора.

Прогноза

Украйна 0 АХ (Draw no bet) при 1.92 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 0 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-20 23:24:28, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Украйна – Австрия | Евро 2020 | Група C | Понеделник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Северна Македония – Нидерландия | Евро 2020 | Група C | Понеделник | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Финландия – Белгия | Евро 2020 | Група B | Понеделник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.