Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Телефон за уредени мачове

Публикувано на от

Европейската футболна централа УЕФА пуска телефонен номер, на който може да се сигнализира при съмнения за уредени срещи.

Номерът е +800 0001 0002 и е безплатен, като на него могат да се дават всякакви сигнали относно коректността на срещи откъдето и да било по Света. Анонимността е напълно гарантирана, като при обаждане се получават потребителско име и парола, за да може да се следи всеки един сигнал дали е разгледан и какви са последствията.

Номерът е създаден в следствие на множеството съмнения за уговорки на редица футболни срещи, които зачестиха неимоверно след популяризирането в Европа на китайските букмейкъри, където могат да се намерят залози за какво ли не, дори за юношеските формации на нашите отбори (които между впрочем са и едни от най-съмнителните срещи).

Президентът на УЕФА, Мишел Платини, заяви наскоро, че негов приоритет остава борбата с нелегалните залагания, корупцията и дълговете на отборите и ще се бори с тях с всички възможни сили. Дълговете на отборите се очаква да се пооправят с новата система за лицензирания, но как това ще стане с нелегалните залози, не е много ясно.

А интересното е, ако всеки залагащ в България започне да звъни на този номер с информация, която има относно уредени срещи във вътрешното ни първенство, дали от УЕФА ще имат достатъчно хора да обслужат всичките обаждания.. :)


 

Категория : Полезно да знаеш

Етикети : ,

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Телефон за уредени мачове”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Спортинг Лисабон – Левски | Лига Европа | Четвъртък | 22:05

 

Следващата статия/прогноза : Челси – Арсенал | Премиършип | Неделя | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.