Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Телефон за уредени мачове

Публикувано на 30 September, 2010 от Стефан Георгиев

Европейската футболна централа УЕФА пуска телефонен номер, на който може да се сигнализира при съмнения за уредени срещи.

Номерът е +800 0001 0002 и е безплатен, като на него могат да се дават всякакви сигнали относно коректността на срещи откъдето и да било по Света. Анонимността е напълно гарантирана, като при обаждане се получават потребителско име и парола, за да може да се следи всеки един сигнал дали е разгледан и какви са последствията.

Номерът е създаден в следствие на множеството съмнения за уговорки на редица футболни срещи, които зачестиха неимоверно след популяризирането в Европа на китайските букмейкъри, където могат да се намерят залози за какво ли не, дори за юношеските формации на нашите отбори (които между впрочем са и едни от най-съмнителните срещи).

Президентът на УЕФА, Мишел Платини, заяви наскоро, че негов приоритет остава борбата с нелегалните залагания, корупцията и дълговете на отборите и ще се бори с тях с всички възможни сили. Дълговете на отборите се очаква да се пооправят с новата система за лицензирания, но как това ще стане с нелегалните залози, не е много ясно.

А интересното е, ако всеки залагащ в България започне да звъни на този номер с информация, която има относно уредени срещи във вътрешното ни първенство, дали от УЕФА ще имат достатъчно хора да обслужат всичките обаждания.. :)


 

Категория : Полезно да знаеш

Етикети : ,

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Телефон за уредени мачове”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Спортинг Лисабон – Левски | Лига Европа | Четвъртък | 22:05

 

Следващата статия/прогноза : Челси – Арсенал | Премиършип | Неделя | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.