Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Сърбия - ШвейцарияСърбия и Швейцария имаха успешни първи мачове от това световно и сега се изправят в директна битка един срещу друг, която може до голяма степен да реши съдбата на един от тези два отбора.

Очакванията за тази група преди началото на турнира бяха, че Бразилия логичо ще заеме лидерската позиция, докато Сърбия и Швейцария ще се борят за заветното 2-ро място. И двата отбора изглеждат съвсем способни да се доберат до класиране напред, както и предизвикат изненади в турнира – все пак, аз бих дал малко по-голямо предимство на Швейцария като цяло от двата отбора, тъй като мисля, че имат повече опит, по-класен състав, както и изглеждат по-обиграни като тим.

Сърбите постигнаха важна победа, макар и минимална с 1 – 0, над Коста Рика в първият кръг – това са ценни три точки за тях, тъй като в битката им за 2-рата позиция е важно да спечелят максималките точки от аутсайдера в групата. Швейцария имаха далеч по-тежкият мач срещу Бразилия, като успяха да вземат точка от срещата, след като успяха да изравнят и да завършат мача 1 – 1. Тази точка е ценна, тъй като е срещу фаворита в групата и сега им предстоят по-възможни за спечелване мачове, който могат да им донесат класирането напред.

От двата състава, Сърбия ще имат повечко напрежение върху тях, тъй като след това ще трябва да се изправят срещу Бразилия в последния си мач. Те ще имат нужда от точки тук поради две основни причини – за да лишат директният си съперник за 2-рото място от такива, както и за да не изпаднат в ситуация, в която ще трябва да разчитат на задължителни точки от мача си с Бразилия. От своя страна, швейцарците може би ще бъдат малко по-освободени на терена, тъй като и потенциално равенство може да работи в тяхна полза, тъй като ще им предстои последен мач срещу Коста Рика – въпреки всичко, за тях също ще бъде задължително да спечелят точки и да лишат Сърбия от такива.

Прогноза

  • Швейцария 0 при 2.03 коефициент от BOOKIE_LINK с 6/10 единици залог

Познат ( 1 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-21 17:07:46, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Сърбия – Швейцария | Световно 2018 | Група Е | Петък | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Франция – Перу | Световно 2018 | Група C | Четвъртък | 18:00

 

Следващата статия/прогноза : Бразилия – Коста Рика | Световно 2018 | Група Е | Петък | 15:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.