Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

qat-ecuОткриващия двубой от това първенство обещава да е доста скучен и безинтересен за обикновения зрител, но няма как да го пропуснем като първи такъв.

Катар, и по-конкретно кралското семейство, изпълниха мечтата си да домакинстват на голям форум и да бъдат забелязани от Света, но всички вече знаем на каква цена стана това – както хилядите загинали хора покрай строежите на стадионите, така и колосалните изхарчени суми. Това, разбира се, по никакъв начин няма да попречи на домакините да направят всичко възможно, за да “блеснат” пред останалия Свят, като дори вече се чуха разкрития за уреждане на този първи двубой, които може да съдържат и доста истина в себе си. Едва ли някой обикновен зрител е наясно с поне един от играчите на домакините, така че няма как да анализираме това, но всички знаем как домакините винаги са “побутвани” от съдийските колективи по такива форуми (всички помним и Южна Корея през 2002ра, Русия на миналото Световно и т.н.), та тук едва ли ще е изключение предвид всички обстоятелства около организирането и провеждането на това първенство и би било голяма изненада, ако Катар не спечелят този първи двубой от групата си.

Еквадор завършиха 4ти в Зона Южна Америка, като бяха далеч от убедителни по пътя си към Катар, но направеното определено бе достатъчно за класирането. Формата им преди това първенство, обаче, не е никак добра, като тимът записа 2 победи и 4 равенства в 6те си приятелски срещи, като и двете победи дойдоха с 1:0, но пък не бе допуснат нито един гол в тези двубои, след като 4те равенства завършиха 0:0. Сега, обаче, не бих се учудил, ако наистина голяма част от играчите на Еквадор са получили някаква сума за това да загубят този двубой и гостите не окажат нужната съпротива на своя опонент. Но дори това да не е така, смятам, че други фактори ще повлияят на победата на Катар, която на този коефициент е грехота да бъде изпусната.

Прогноза: победа за Катар, при коефициент 3.20 в BOOKIE_LINK, със залог 7/10.

Успех.


Непознат ( 0 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-19 20:07:56, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Катар – Еквадор | Световно 2022 | Група А | Неделя | 18:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Световно първенство 2022 – Специални залози

 

Следващата статия/прогноза : Сенегал – Нидерландия | Световно 2022 | Група А | Понеделник | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.