Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Португалия - УелсТова иглежда като по-малко интересният полуфинал от по-лесния поток, но обещава да е интересна среща на два равностойни отбора,

Исторически резултат до момента за Уелс след като успяха да стигнат до 1/2 финала с убедителна победа с 3 – 1 над Белгия. Те определено са приятната изненада на турнира и успяха да се класират толкова напред след 4 победи и 1 загуба. Дори голяма част от играчите не са очаквали подобен резултат и имат направени лични планове преди датата на финала. Но ето, че тяхната приказка продължава и със сигурност ще влязат в този двубой с известна доза самочувствие. От друга страна, Португалия достигнаха този 1/2 финал без нито една победа в редовното време, а цели 5 поредни равенства.

Макар и да не бе ключовият фактор до момента, Роналдо си остава играчът, за който Уелс най-много ще трябва да внимават. И противно на очакванията, защитата е този главен компонент, който успя да класира португалците до тук. Този факт ще бъде поставен на нов сериозен тест, тъй като Уелс не са пропускали да се разпишат в нито една среща до момента. За разлика от Роналдо, Бейл е една от основните движещи сили за своя отбор, правейки атаката доста опасна. Трябва да отбележим, че Рамзи, който прави силен турнир, ще пропусне тази среща поради наказание.

Португалия изглеждат фаворит на хартия, но мисля, че Уелс ще намерят сили отново да изненадат съперника си. Защитата на португалците ще бъде една от най-стабилните, който те са срещали, а в същото време, ако Роналдо има добър ден и бъде изпуснат може бързо да обърне развоя на срещата. Мачът изглежда труден за прогнозиране, но мисля, че има шанс да станем свидетели на още едно равенство в редовното време за Португалия.

Прогноза

  • Равен при 3.10 коефициент с 3/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Непознат ( 2 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2016-07-05 22:43:02, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Португалия – Уелс | Евро 2016 | 1/2 Финал | Сряда | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Франция – Исландия | Евро 2016 | 1/4 финал | Неделя | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Франция – Германия | Евро 2016 | 1/2 финал | Четвъртък | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.