Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Полша - СловакияПолша ще излязат оптимистично настроени за един положителен резултат в първата си среща от Евро 2020.

Поляците имаха силна квалификационна кампания за европейското и показаха силно представяне с 8 победи в 10-те си срещи. Макар и от тогава да претърпяха треньорски промени и да показаха малко по-слабо представяне в последните си срещи, те ще бъдат позитивно настроени за тази среща. Съставът им в момента има добър баланс от опитни играчи, както и по-млади национални надежди. Групата им далеч не е от лесните и ще им е нужна победа тук, ако искат да се поставят добре в класирането преди по-тежките им мачове срещу Испания и Швеция. Разбира се, основното им оръжие ще бъде Левандовски, който отново имаше прекрасен сезон в Байерн и много ще се разчита не него и да пренесе тази силна форма и на това първенство.

Словакия за първи път участваха на европейско първенство през Евро 2016 и всъщност успяха да се представят достойно, след като преминаха групите. За този форум обаче съставът им изглежда една идея по-отслабен от преди 4 години. Разбира се, те изглеждат като доста устойчив състав, но Полша ще бъде фаворит тук на хартия. Формата им в последно време не е блестяща и може би, подобно на предишното европейско техният шанс за класиране ще бъде чрез 3-та позиция. Със сигурност това ще бъде трудна среща и за двата отбора, но изглежда, че Полша има добър шанс да стигне до минимална победа, а коефициентите изглеждат прилични за тях.

Прогноза

Победа за Полша при 1.80 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог


Непознат ( 1 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-13 14:54:41, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Полша – Словакия | Евро 2020 | Група Е | Понеделник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Англия – Хърватия | Евро 2020 | Група D | Неделя | 16:00

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Швеция | Евро 2020 | Група Е | Понеделник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.