Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Полша - АржентинаДвата основни фаворита в група C, ще изиграят последната си среща помежду си, но тя може да донесе отпадането на един от тях.

Полша успя да се наложи над разгорещения състав на Саудитска Арабия с 2 – 0 в удобна победа – мач, в който Левандовски вкара първия си гол на световно първенство и съвсем заслужено и редно е нападател като него да се е разписвал тук. Поляците и Мексико са двата отбора, който трябваше да спорят тук за 2-рото място и равенство 0 – 0 между тях в първия кръг остави нещата доста отворени в тази група. За капак, Аржентина загуби първата си среща, което допълнително усложни ситуацията. Сега изглежда, съдбата и на 4-те отбора в тази група ще бъде решена в този последен кръг.

След разочарованието им в първата среща, Аржентина бе длъжна да реагира и да постигне задължителна победа над Мексико – отново срещата трябваше да навлезе с последната си част преди развръзката, но в крайна сметка Меси успя да поведе напред отбора в 64-тата минута и по-късно да асистира за финалното 2 – 0. Атмосферата след мача бе доста бурна в съблекалнята на отбора и Скалони ще търси начин да задържи това настроение и за този мач.

В момента в групата няма още елиминирани или продължили напред отбори – все един от тях все още има шанс за класиране. Тънки сметки за това къде и как ще е достатъчно равенство, няма да са на дневен ред в лагера на Гаучосите – за да си осигурят сигурно класиране напред, те ще търсят да повторят успеха си срещу Мексико. Това няма да е лесна задача, след като Полша още не са допускали гол, но пък и това ще бъде най-силното нападение срещу, което ще се изправят. Те ще доста по-голям шанс и при равенство и може би ще започнат срещата по-предпазливо и ще търсят грешки в защитата на Скалони. Ако той обаче успее да запази добрия дух на момчетата си и да надгради играта им от мача с Мексико, най-накрая има шанс да видим онази Аржентина, което се считаше за фаворит преди началото на първенството.

Прогноза

Аржентина -1 АХ при 1.87 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Познат ( 0 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-29 17:57:36, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Полша – Аржентина | Световно 2022 | Група C | Сряда | 21:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Саудитска Арабия – Мексико | Световно 2022 | Група C | Сряда | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Хърватия – Белгия | Световно 2022 | Група F | Четвъртък | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.