Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Северна Македония - НидерландияНидерландия вече си осигуриха първата позиция в Група C и ще търсят силен завършек на груповата фаза с 3 победи.

Оранжевите направиха отлични първи два мача с победи над Украйна с 3 – 2 и Австрия с 2 – 0 – това им гарантира лидерската позиция в тази група и ги поставя в добро положение за първата фаза от елиминациите. Северна Македония, от друга страна, ще завършат на последно място след 2 загуби от Австрия с 3 – 1 и Украйна с 2 – 1  – това не е учудващо, тъй като те бяха поставяни като аутсайдерите в тази група. Въпреки това, мадеконците ще могат да се оттеглят достойно от първото си европейско първенство, след като играха не лошо в тези две срещи, упяха да се разпишат с по-един гол във всеки мач и затрудниха съперниците си максимално.

Макар и с осигурено първо място, не очаквам момчетата на Франк де Бур да намалят темпото за тази среща – да завършиш групата с  3 победи е добре за морала на отбора и ще поддържа добре инерцията им до момента. Разбира се, де Бур се очаква да направи някоя промяна в състава си, за да се опита да го запази максимално свеж за следващата фаза от турнира, но основата на отбора ще бъде на терена – освен това, често това дава възможност на други играчи жадни да се докажат нужната изява на терена. Северна Македония също ще играе без напрежение на терена и тяхната цел ще бъде просто още едно достойно представяне. Но холандците може би ще бъдат едно ниво над тях и най-тежкият съперник до момента – освен това срещата ще се играе в Амстердам, което ще донесе още предимство за Нидерландия.

Прогноза

Нидерландия -1.5 АХ при 1.75 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог


Познат ( 0 - 3 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-20 19:48:28, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Северна Македония – Нидерландия | Евро 2020 | Група C | Понеделник | 19:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Испания – Полша | Евро 2020 | Група Е | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Украйна – Австрия | Евро 2020 | Група C | Понеделник | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.