Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нидерландия - УкрайнаДвата лидера в Група C ще се изправят още първата среща един срещу друг и това се очаква да бъде среща, която до голяма степен може да определи кой ще заеме първото място в тази група.

След като холандците пропуснаха 2 големи форума в лицето на Световното през 2018 и Евро 2016, те най-сетне се завръщат на голямата сцена – надеждите разбира се са, че те ще успеят този път да се реваншират за разочарованията в последните години и ще се представят достойно този път. Надеждите за тази среща ще бъдат и високи след като срещата ще се играе у дома в Амстердам и една победа в първата им среща ще бъде силно окуражаваща, особено срещу състава на Украйна, който изглеждат като основният претендент за първото място в групата. Момчетата на Франк де Бур изглеждаха добре в приятелските срещи преди началото на Евро 2020 макар и равенството срещу Шотландия с 2 – 2.

Украйна може да се окаже един от отборите, който могат да направят определени изненади на това европейско – момчетата на Шевченко имаха феноменални квалификации преди 2 години, когато завършиха първи в групата си, пред състава на Португалия и без загуба. За тяхно съжаление, те не можаха много да повторят успехите си в следващите месеци, предимно в Лигата на Нациите и първите си мачове от квалификациите за Световното, но по всичко личи, че ако те имат добър ден могат да предизвикат доста интересни резултати.

Холандците ще излязат като фаворити тук – но тази среща изглежда няма да бъде толкова лесна. Украйна може да бъде доста костелив орех, но момчетата на де Бур ще играят в Амстердам и след толкова след 2 пропуснати форума, мотивацията ще е голяма за едно добро представяне тук. Холандците изглеждат добре като състав напоследък – макар и не със звезден отбор, тези момчетата имат потенциала за едно добро Евро 2020 – с последните срещи изглеждат и добре в нападение, което може да се окаже основният фактор тук, който може да им донесе толкова желана победа.

Залозите ще бъдат по-умерени докато не преминат първите кръгове и не придобием по-добро усещане за отборите на Евро 2020.

Прогноза

Победа за Нидерландия при 1.61 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог


Познат ( 3 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-12 17:22:21, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Нидерландия – Украйна | Евро 2020 | Група C | Неделя | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Белгия – Русия | Евро 2020 | Група B | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Англия – Хърватия | Евро 2020 | Група D | Неделя | 16:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.