Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нидерландия - ЧехияДвата отбора ще участват за първи път на елиминационна фаза от Евро 2012, като Холандия ще изиграе първата си среща извън Амстердам за този 1/8 финал.

Оранжевите имаха доста успешна групова фаза – каквито и критики да се отправят към тях, момчетата на Франк де Бур се справиха добре до момента. Това бе особено важно, след като Нидерландия пропусна и не успя да се класира за Евро 2016 и Световното през 2018 – пропускането на 2 форума определено бе удар за тях и едно добро представяне тук на Евро 2020 се отразява доста положително. За момента изглежда те бяха затруднени само в първия си мач срещу Украйна, където имаха нужда от късен гол за победното 3 – 2, но след това намериха своя ритъм и постигнаха убедителни победи над Австрия с 2 – 0 и Северна Мадекония с 0 – 3, като запазиха и две сухи мрежи. Дори в последната си среща, Оранжевите играха на максимален капацитет, което показва колко е важно за тях доброто представяне на този турнир.

Чехия бе един от отборите, който се класира с 3-то място в своята група и както се и очакваше, група D беше доста предизвикателна. В крайна сметка, те се класираха с може би логични резултати – загуба от лидера Англия с 0 – 1, равенство с директният им съперник в групата за 2-рото място Хърватия с 1 – 1 и победа над Шотландия с 0 – 2. Те изглеждат предпазливи на терена и може би същата формация се очаква да видим и тук, особено след като съперникът им ще излезе като фаворит. Интересното е, че до момента само Патрик Шик се разписа за отбора – 2 гола от игра срещу Шотландия и 1 от дузпа срещу Хърватия.

Холандците изглеждат по-добре на хартия за тази среща – в мачовете си до момента, те се представят стабилно в защита и са опасни в нападение. Чехия изглежда изпитва и затруднение в по-тежките си мачове и очакванията са те да са отбора, който ще играе дефанзивно. В нападение обаче, те не изглеждат толкова опасни и най-вероятно повечето шансове за гол ще бъдат на страната на Оранжевите, който до момента са се разписвали поне с 2 гола на мач. Формата и инерцията също са на тяхна страна и момчета на Франк де Бур се наслаждават в момента на добър морал – това ще бъде първата им среща извън Амстердам, но не се очаква това да повлияе на играта им. Те изглеждат добре да стигнат по-далеч в турнира, особено след като пропуснаха 2 големи форума. Съдбата също ще бъде на страната на тези два отбора изглежда – победителя от този 1/8 финал ще се изправи в може би най-благоприятния 1/4 финал срещу победителя от Уелс и Дания.

Прогноза 

Победа за Нидерландия при 1.66 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 0 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-25 09:09:14, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Нидерландия – Чехия | Евро 2020 | 1/8 Финал | Неделя | 19:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Италия – Австрия | Евро 2020 | 1/8 Финал | Събота | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Франция – Швейцария | Евро 2020 | 1/8 Финал | Понеделник | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.