Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Нидерландия - АвстрияИ двата отбора си осигуриха по 3 точки от първите кръгове и срещите им бяха едни от най-интересните до момента – сега холандците ще търсят още една победа тук, която да ги установи като лидери на групата.

През първото полувреме срещу Украйна, нито един от двата отбора не блесна, но нещата ескалираха през вторите 45 минути и след 5 гола Оранжевите успяха да си осигурят важна победа с 3 – 2. Нещата започнаха експлозивно за тях след като поведоха с 2 – 0, но момчетата на Шевченко успяха да изравнят резултата в рамките на 4 минути и Нидерландия трябваше да разчита на късен гол в 85 минута, за да си гарантира победата. Поуките за де Бур са няколко от тази среща, а именно че имат нужда да са по-внимателни в защита и да не подценяват ситуацията – вторият фактор ще бъде важен и тук, тъй като домакините ще търсят сигурна победа и тук, което да ги постави убедително на първата позиция.

Австрия участваха в своя драма срещу Северна Македония, макар и не толкова вълнуваща, колкото тази на холандците. Те със сигурност ще са доволни от 3-те точки, но фактът е, че австрийците бяха много близо до това да си разделят по точка с македонците и им трябваха късни голове, което да им донесе победата. Разбира се, те са един от аутсайдерите в тази група, така че 3 точки срещу другият аутсайдер могат да бъдат критични.

Нидерландия отново ще има домакинско предимство, тъй като срещата ще бъде изиграна в Амстердам – освен това на хартия, този мач срещу Австрия би трябва да е по-лесен отколкото срещу Украйна. Все пак Франк де Бур ще трябва да бъде сигурен, че поуките от първата среща са взети и неговите момчета да бъдат по-концентрирани и да не подценяват съперника. Ако това е налице, заедно с добрата мотивация от първата среща, холандците би трябвало да успеят да стигнат до удобна победа тук – това не само ще ги установи като лидер в групата, но ще им даде и спокойствие в последната среща, където подобно на други отбори в такава ситуация, ще могат да помислят за малко ротации и почивка на дадени играчи. Австрия може би ще се надява на точка, но ако Нидерландия имат добър ден, това ще изглежда като много трудна задача.

Прогноза

Нидерландия -1 АХ при 2.04 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Познат ( 2 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-16 16:20:05, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Нидерландия – Австрия | Евро 2020 | Група C | Четвъртък | 22:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Дания – Белгия | Евро 2020 | Група B | Четвъртък | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Англия – Шотландия | Евро 2020 | Група D | Петък | 22:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.