Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Два от отборите в най-лоша форма се изправят един срещу друг тази вечер, и впредвид и ниската резултатност на двата отбора, е твърде вероятно да станем свидетели и на поредният двубой между тези два състава, който ще е под линията на общият брой точки.

Сакраменто (24-54) въпреки много добрият дебютен сезон на Тайрик Евънс са на предпоследното място в Западната Конференция, и всичките им мисли са съсредоточени към драфта през лятото и надеждата да привлекат още някой обещаващ млад състезател, и вбъдеще да сглобят боеспособен отбор. Кралете са с 8 поредни загуби, като за този период са 2-5-1 ATS, но в нито един от тези двубои не са преминали линията за over/under, като и средната им резултатност за тези 8 срещи е едва 88.4 точки. А и традиционно когато двата отбора играят един срещу друг, срещите завършват под обявената линия за общият брой на точките, като в последните 16 срещи, under-ите са 13.

Лос Анджелис Клипърс (27-51) афишираха големи надежди за този сезон по време на предсезонната подготовка, с надеждата изтегленият под номер 1 в драфта, Блейк Грифин, да донесе нужната мотивация на отбора, и с безспорните си качества да помогне на Клипърс за едно доста добро представяне. Но за зла участ Грифин се контузи тежко точно преди старта на сезона, и официалният му дебют в НБА се отложи с 1 година. След това, през различни периоди на сезона, на отбора се налагаше да играе и без някои от другите си основни състезатели, и Клипърс за поредна година няма да вземат участие в Плейофите, като се намират на 12тото място в Западната Конференция. И те, както и Сакраменто, са в много лоша форма, с едва една победа в последните си 9 срещи, 3-6 ATS, и 3-6 over/under, и тази среща се явява възможност за някой от отборите да запише най-накрая успех. Именно заради това очаквам двата отбора да играят доста нервно, с много пропуски пред противниковия кош, и да продължат статистиката с нискорезултатните двубои помежду си.

Прогноза: под 197.5 точки в мача, при коефициент от 1.90 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10.
Сакраменто Кингс 116:94 Лос Анджелис Клипърс

Успех.


Непознат ( НБА )


Прогнозата е публикувана на 2010-04-08 15:57:32, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Сакраменто Кингс – Лос Анджелис Клипърс”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Вашингтон Уизърдс – Голдън Стейт Уориърс

 

Следващата статия/прогноза : Хъл – Бърнли

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.