Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Какъв е най-честия ти залог ?

Публикувано на от

Кой е най-честият ти залогНе помня вече кога я пуснах тази анкета, но мисля че е няма да е лошо да погледнем крайните резултати и да видим какъв в крайна сметка е най-честия залог на близо 400 човека. Резултатите от анкетата са следните :

  • Единичен – 1Х2 ( 29,75%, 144 гласа)
  • Права колонка от няколко мача (15,91%, 77 гласа)
  • Множествен – 1Х2+Под/Над+ГГ/НГ (13,84%, 67 гласа)
  • Залози на живо (11,98%, 58 гласа)
  • Единичен – Под/Над (10,33%, 50 гласа)
  • Единичен – ГГ/НГ (7,44%, 36 гласа)
  • Множествен – система пълно комбиниране (6,61%, 32 гласа)
  • Друг (4,13%, 20 гласа)

На близо 150 човека най-честият им залог е Единичен (1Х2), което е много хубаво, но поглеждайки към втората и третата позиция, където се намират “Права колонка от няколко мача (77 гласа)” и “Множествен – 1Х2+Под/Над+ГГ/НГ (67 гласа)”, се вижда, че все още голяма част от хората използват принцип 4-5-6-7-8… мача в права колонка в чакане на голямата печалба. Може и да греша, защото в анкетата няма конкретизация до колко мача  съдържат правата колонка/множествения залог. Този принцип, на залагане на много мачове в права колонка, беше наложен от Еврофутбол, които дълги години имаха ограничение от минимум три и повече мача на един фиш, а навика е нещо което трудно се променя. Нещата все пак са се променили, преди 2-3 години ( не помня точно кога) Еврофутбол сложиха червената звечздичка на повечето си мачове, която позволява залагането само на една среща.

Мисля, че в предишни статии съм обеснявал по какъв начин печелят букмейкърите, ако не съм или пък не сте ги чели накратко : букмейкърите определят коефициентите така, че в дългосрочен план имат висока познаваемост и за да излязат на печалба намаляват и/или коригират коефициентите с даден процент, който се нарича букмейкърско отклонение, което им гарантира печалба. Това е и причината да гледам на единичния залог, като на правилния залог, защото при комбинирането на повече срещи автоматично букмейкъра печели още повече.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Какъв е най-честия ти залог ?”

#1 Николай Петров на 17 May, 2010 в 12:49 pm

Аз залагам винаги на 1 ма4 и обикновенно на jиво’но вапреки това без особен успех ж далгосро4ен план.Пробвам постоянно нови не6та но винаги с отрицателен резултат.Колкото и да се ровя освен стандартните системи ни6то свястно не мога да открия,за това кои как залага.Някаква идея….
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Юта Джаз – Торонто Раптърс

 

Следващата статия/прогноза : Футболна ТВ Програма 21 / 22 Ноември

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.