Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

jap-senДвата отбора спечелиха първите си срещи в тази група и сега излизат с мисъл за класиране в следващата фаза на турнира.

Япония, макар и доста изненадващо за мнозина, успяха да спечелят откриващия си двубой, налагайки се над големия фаворит в тази група – Колумбия, в един двубой, в който нещата се стекоха по най-добрия възможен начин за японците – дузпа и червен картон за колумбийски играч още в 4тата минута, след което Япония само трябваше да направят необходимото да контролират двубоя, да задържат преднината и да си спечелят срещата. Сценарий, който въпреки численото предимство, не бе далеч от това да се изплъзне на играчите на Акира Нишино, които не само допуснаха изравняване в 37мата минута, но и доста опасни положения пред вратата си, които за тяхно щастие не бяха реализирани от колумбийските играчи, за да се стигне до 73тата минута, когато Юя Осако донесе спокойствието в тима с втори гол, на който колумбийците вече нямаха отговор. Пропуските в играта на Япония, обаче бяха доста сериозни и съм почти убеден, че ако не беше тази дузпа, с червения картон, в 4тата минута, то ситуацията в групата щеше да е доста по-различна. Японците не демонстрираха този бърз и динамичен футбол, който сме свикнали да наблюдаваме от азиатските тимове, и който компенсираше за липсата на класа в тимовете от тази част на Света. А сега, Япония ще имат срещу себе си един изключително здрав физически отбор, който играе отлично на скорост, и който очаквам да им създаде доста проблеми.

Сенегал се справиха с предварително сочения за фаворит за излизане от тази група отбор на Полша, в един двубой, в който развоя на събитията не ме изненада – африканците демонстрираха най-силните си качества – борбеност, физическа сила и бързина в атака, на които поляците не намериха отговор и логично не успяха да спечелят дори и точка. В интерес на истината, Полша изиграха и един много слаб двубой, което допълнително улесни сенегалския отбор, но не смятам, че японците могат да се представят на по-добро ниво от Полша в този мач. Сенегал превъзхождат значително Япония по отношение на ръст и физическа сила, а при положение, че това е основното оръжие на Сенегал, докато Япония не могат да предложат нужната скорост, с която станаха крайно симпатични на футболния свят преди години, африканците не би трябвало да имат проблеми да си спечелят този двубой и да излязат далеч по-спокойни срещу Колумбия в последния си мач в тази група.

Прогноза: Сенегал (-0.25 АХ), при коефициент 2.00 в BOOKIE_LINK, със залог 6/10.

Успех.


Наполовина губи | Наполовина върнат ( 2 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-23 19:41:17, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Япония – Сенегал | Световно 2018 | Група H | Неделя | 18:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Англия – Панама | Световно 2018 | Група G | Неделя | 15:00

 

Следващата статия/прогноза : Полша – Колумбия | Световно 2018 | Група H | Неделя | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.