Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Италия - ШвейцарияСлед успешен първи кръг, Италия ще търси да повтори успеха си и с това да си гарантира излизането от груповата фаза.

Италианците успяха да победят убедително Турция в отварящата си среща за Евро 2020 с 0 – 3 и с това да продължат отличната си серия и игра под ръководството на Манчини. Сега пред тях ще се изправи състава на Швейцария, като на хартия този мач може би ще бъде по-труден за тях – но по всичко личи, че Скуадра Адзура разполага с това, което е необходимо да стигне до победа и тук. Не се очаква Манчини да прави промени в стартовия си състав, който е изглежда като добър бленд от опитни ветерани и по-млади надежди. Една победа тук ще им осигури общо 6 точки до момента, с което те ще се гарантират излизането от групата и ще дадат възможност на Манчини за един по-спокоен последен сблъсък с Уелс, в който вече ще има възможност и да направи ротации и да даде почивка на някои играчи.

Швейцария също влезе в Евро 2020 в относително добра форма, но не успя да капитализира от това в първата си среща – макар и да поведоха над Уелс с 0 – 1, Кийфър Мур успя да изравни за финалното 1 – 1. Това поставя момчетата на Владимир Петкович в тежка позиция в групата, особено ако тук не успеят да вземат точки. Разбира се, Италия ще излезе като фаворит за тази среща и очакваният са швейцарците да излязат с доста по-практична формация и може би търсена на равенството предимно.

Не очаквам Италия да намалят темпото за тази среща, а по-скоро Манчини да търси победата тук, която да им даде гъвкавост в последната среща и да не оставят нищо на случайността. Освен това, мачът се ще бъде игран и в Рим, което ще даде на Италия допълнително предимство – очакванията са, че Скуадра Адзура просто ще бъдат прекалено голям залък в момента за Швейцария и дори и минимална, победата за тях изглежда най-логична.

Прогноза

Победа за Италия при 1.57 коефициент от BOOKIE_LINK с 4/10 единици залог


Познат ( 3 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-15 16:08:26, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Италия – Швейцария | Евро 2020 | Група А | Сряда | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Финландия – Русия | Евро 2020 | Група B | Сряда | 16:00

 

Следващата статия/прогноза : Турция – Уелс | Eвро 2020 | Група А | Сряда | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.