Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Италия - АвстрияИталия ще търси да продължи доброто си представяне от груповата фаза и в този мач срещу Австрия.

Момчетата на Манчини може би показаха най-доброто представяне от всички състави до момента в турнира. Те не само завършиха групата си на върха с 3 победи, но и не допуснаха нито един гол в тези мачове. Освен това, в 2 от срещите си те успяха да победят и с класическото и удобно 3 – 0 (над Турция и Швейцария). Като цяло, тази победна серия в груповата фаза направи вече цялостната серията на италианците на 30 поредни мача без загуба, което само по себе си е доста впечатляваща статистика. С всичко това, Скуадра Адзура направи сериозно заявка за спечелването на Евро 2020 и в момента са фаворит след състава на Франция за златните медали.

Австрия успя да се класира с цели 6 точки, което е може би повече отколкото повечето хора очакваха да съберат в груповата фаза. Победата им над Северна Македония, макар и с 3 – 1, не беше блестяща и може би най-добрият резултат, който успяха да постигнат бе минималната победа над Украйна с 0 – 1. В 3-тата си среща те загубиха от лидера Нидерландия с 2 – 0, което не беше изненада за никой.

Това е 3-тото Европейско първенство, на което Австрия участват и за първи път успяват да минат групите – самото участие на 1/8 финал е добро постижение за тях, но шансовете са големи тяхното участие да приключи тук. Съставът на Италия ще бъде по-силен от всичко, което са срещали до момента в турнира и за австрийците логично ще бъдат аутсайдери в събота вечер. Очакванията са, че Италия ще търси да продължи добрата си игра от груповата фаза и по нищо не личи, че те ще забавят темпото тук – Манчини ще иска неговите момчета да поддържат добрата си форма и те имат нужното в тази среща да постигнат удобна победа, както и дори още една суха мрежа. Италианците изглеждат доста стабилни в защита и доста опасни в нападение – това, заедно с добрата им форма и инерция най-вероятно ще се окажат повече за състава на Австрия.

Прогноза 

Италия -1 АХ при 1.90 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 0 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-24 14:31:03, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Италия – Австрия | Евро 2020 | 1/8 Финал | Събота | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Португалия – Франция | Евро 2020 | Група F | Сряда | 22:00

 

Следващата статия/прогноза : Нидерландия – Чехия | Евро 2020 | 1/8 Финал | Неделя | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.