Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Иран - ПортугалияМинимални победи за Испания и Португалия с по 1 – 0 наредиха групата в по-очаквана конфигурация и в последният кръг двата отбора ще търсят победи, за да си гарантират класирането напред.

Съдбата бе в полза на Иран в първата им среща, когато автогол в 95-тата минута им донесе победа срещу Мароко, но оттам насетне дойдоха трудните мачове за тях. Разбира се, те се считаха за може би най-големите аутсайдери в тази група и всъщност развитието на групата, победата им над Мароко и равенството на Испания и Португалия, ги поставя дори в позиция, в която имат дори шанс за класиране в този последен кръг. Очакванията бяха, че те вече ще са отпаднали, така че можем да кажем, че представянето им не е лошо за момента. Особено и след като поизмориха Испания в предната среща и загубиха с минималното 1 – 0. Роналдо изглежда за момента човекът, който представя Португалия и движи отборът напред – не само, че благодарения на него португалците взеха точка срещу Испания, но след това им осигури и победата на Мароко. За момента, всички голове са отбелязани от него. Разбира се, и в тази среща ще се разчита много на него, както и той самият ще иска отново да блесне.

Предишната среща на Португалия приличаше повече на типичен мач за тях, отколкото мачът им срещу Испания. Португалците по принцип играят с по-дефанзивна стратегия и с опит да бъдат стабилни в защита, докато разчитат на Роналдо да свърши нещо в нападение. Това по принцип води до по-ниско резултатни срещи, както бе и последната им такава. Очаквам и подобен подход тук – очаквам те да бъдат по-предпазливи и да се опитат да не допуснат грешки в защита – това би трябвало да им донесе поне точка в този мач, която ще им гарантира класирането напред. Иран до момента показват по-дефанзивна игра също и пред факта, че едва ли ще имат много шансове да отбележат, ще се опитат да се бранят ефективно. Все пак, ако искат да има някакви шансове да се класират, ще трябва да поглеждат към вратата на Руй Патрисио и това ще отвори възможности за португалците за голове.

Очаквам победа за португалците, но има голям шанс да не видим много голове в тази среща, а тя да бъде по-скоро в духа на мачът им срещу Мароко.

Прогноза

  • Победа за Португалия & Под 2.5 гола при 3.10 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог

Непознат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-06-24 21:33:15, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Иран – Португалия | Световно 2018 | Група B | Понеделник | 21:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Полша – Колумбия | Световно 2018 | Група H | Неделя | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Мароко | Световно 2018 | Група B | Понеделник | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.