Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

В събота вечер ще се изиграят последните мачове от Група А на Евро 2012 и първите два отбора участници в четвърт финалите ще станат ясни.

Трябва да призная упорството и добрата игра на Гърция в първата среща. Начина по-който се пребориха с Полша с напредването на двубоя измъквайки точка в последствия наистина заслужава аплодисменти. И това бе причината много хора да мислят, че гърците могат да се представят добре и във втората си среща – срещу състава на Чехия, който според много хора са далеч от славните си дни. Но както много често се случва, представянето на един отбор на такива големи форуми в първата среща е много подвеждащо, а изявите им в последващите мачове са далеч по-различни. Гърция просто бе далеч от конкурентен в мача си срещу Чехия и по мое мнение, като изключим едни 40 минутки от мача с Полша, този отбор се представя слабо на Евро 2012.

Представянето на Русия изглежда далеч на другият полюс – отборът бе фаворит за спечелването на групата и напълно опрадава това очакване засега. Страхотен първи мач срещу Чехия и цели 4 отбелязани гола. Мачът с домакините Полша бе далеч по-равностоен, но само едно изключително изпълнение на Бласчуковски размина руснаците с 3-те точки отново. Трябва да призная добрата игра на централното ядро Широков-Зирянов-Денисов, на Малафеев, който изглежда стабилен на вратата, както и на Дзагоев, който изглежда като потенциално младо откритие на Евро 2012, и Аршавин. Ядрото в центъра изглежда много добре огранизарано и по-страхотен начин разрушава нападенията на противника и дава начало на нови такива за Русия. А пасовете на Аршавин и Дзагоев изглеждат повече от продуктивни през по-голямата част от времето. Трябва обаче да призная слабата игра на Русия през второто полувреме срещу Полша – руснаците просто не можеха направят нищо полезно и продуктивно за голям период от време. Кержаков засега изглежда като едно от слабите звена на отбора – добре се опитва да организира атаките, но там където е най-нужен, в завършващата фаза, е просто безполезен.

Русия има шанс да завърши като едноличен лидер при победа тук. Равенство също може да устрои Сборная, но едва ли те ще се задоволят с него. Имайки предвид класата в разликата и представянето на двата отбора до момента е нормално Русия да бъде поставена като фаворит тук. И съвсем логично в техният лагер знаят, че могат да вземат този мач и по този начин да си спечелят спокойствие. И не на последно място – вторият отбор класиран от групата ще се наложи най-вероятно да се изправи срещу отбора на Германия – събитие, което убеден съм, руснаците ще се опитат да избегнат. За тази цел им е нужна сигурна победа и това може да им осигури по-лесен съперник в следващата фаза.

Ако Гърция иска да измъкне нещо тук, те ще трябва да се борят за победа. За тази цел най-вероятно ще трябва да забравят за своят непродуктивен дефанзивен футбол и да се ориентират повече към офанзивна схема. Това може да е добре дошло за Русия, което ще даде повече възможности и пролуки за техните играчи. Както вече споменах централното ядро на Русия работи добре и според мен е съвсем способно да разруши и доминира всякакъв тип на игра на Гърция. Оттам Дзагоев и Аршавин ще имат достатъчно възможности за да отбелязват голове, а се надявам и Дик Адвокаат този пък да избере да започне с друг нападел и да остави Кержаков на скамейката.

Всички посочени по-горе факти ме навеждат към победа за Русия при изгоден коефициент и това да ги постави като едноличен лидер и едно от най-важните неща за Адвокаат и Сборная – най-вероятно разминава с отбора на Германия.

Прогноза

  • Русия -0.5 при 1.72 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог

Непознат ( 1-0 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-15 23:27:14, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Гърция – Русия | Евро 2012 | Група А | Събота | 21:45”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Украйна – Франция | Евро 2012 | Група D | Петък | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Дания – Германия | Евро 2012 | Група B | Неделя | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.