Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Този мач представлява класически сблъсък на международно ниво, а факта, че тези отбори се борят за място на финала го прави още по-интригуващ.

Германия продължи да показва силни индикации защо е един от главните фаворити на Евро 2012 и досега записа единствено победи в турнира. Последната жертва бе състава на Гърция, които въпреки това успяха да отбележат 2 гола. В мача обаче ясно се видя, че тези два гола сякаш дойдоха от подценяване на ситуацията. Германия бе посвалила темпото при 1 – 0 и при 4 – 1 и това позволи на Елините да отбележат головете си. Но твърде ясно се видя силата на Маншафта при 1 – 1 – тогава германците заиграха концентрирано, подценяването на съперника изчезна и това даде отражение в 3 гола, а Германия изглеждаше точно така, както искат феновете. В тази среща обаче не можем да говорим за каквото и да е поценяване, тъй като и двата отбора са на изключително високо ниво.

Италия изглежда еквивалента на Португалия от другият полуфинален сблъсък. Много хора очакваха по-малко от този отбор, но ето че те са вече на 1/2 финал след отстраняването на Трите Лъва. Няма да правя общ анализ на играта на италианците, тъй като вече писах за това на два пъти, но просто искам да призная добрата изненада от играта им.

Има известни забележки към играта на Германия в последните два мача, но по слабите периоди в тези мачове дойдоха от подценяване на съперника и опитите на Льов да ротира състава с цел почивка. Маншафта явно подцени Дания, а сякаш Льов искаше неговите играчи да играят по-спокойно, за да се пазят от умората. Срещу Гърция, освен ротации, видяхме отново подценяване, но при 1 – 1 Германия просто заигра по необходимият начин и решиха мача с 3 гола. Тук вече няма място за подобни неща и очаквам 100% концетрация от германците, а тези два “по-леки” мача и известните ротации ще донесат допълнителна свежест на състава.

За Италия физическата кондиция и умората може да играе по-сериозна роля. Първо е факта, че отбора се състои от по-възрастни играчи, второ – италианците имаха цели 2 дена по-малко за почивка, а за капак и изиграха 120 минути срещу Англия. До каква степен това ще се отрази точни на играчите е трудно да се прецени, но трябва да се спомене като фактор, който може да повлияе на мача.

За Италия това ще бъде най-сериозният тест досега и трудно виждам те да се справят с него. Германската защита е в пълна способност напълно да неутрализира играч като Балотели, който и без това прави прекалено много пропуски или пробиви по крилата като тези на Балзарети, който ще има далеч повече свободно пространсво от това, което получаваше срещу Англия. От друга страна италианската защита за първи път ще трябва да се справя с толкова агресивно нападение на този форум – досега това на испанците беше най-тежкият им тест, но тяхната офанзива досега не показва толкова висока ефективност, колкото немската.

По тези показатели виждам Германците като победители. Единственият въпрос е дали те ще успеят да се справят с Пирло и неговите пасове. Пирло бе двигателя на Италия досега, а срещу Англия бе в невероятна форма и представянето му бе генеиално. Но Льов е повече от наясно, че един от ключовете към победата тук ще бъде неговото неутрализиране и съм сигурен, че ще наблегне на този аспект от играта. Очаквам Швайнщайтер-Кедира да го следят много плътно – Пирло отново ще има своите моменти и шансове, но очаквам да са далеч по-малко от тези срещу Англия.

Германия не е побеждавала никога Италия в 90 минути, но тук имат добър шанс да го направят. Франция имаше подобен рекорд срещу Испания, но той вече е в историята след Евро 2012. Коефициентът няма голяма стойност и затова ще държа залозите ниски. Далеч не очаквам лесна победа за Германия, но все пак победа за Маншафта.

Прогноза

  • Германия -0.5 при 1.95 коефициент от BOOKIE_LINK с 4/10 единици залог

Непознат ( 1-2 )


Прогнозата е публикувана на 2012-06-28 00:01:11, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Германия – Италия | Евро 2012 | 1/2 Финал | Четвъртък | 21:45”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Португалия – Испания | Евро 2012 | 1/2 Финал | Сряда | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Италия | Евро 2012 | ФИНАЛ | Неделя | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.