Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Футболна мрежа.ком

Публикувано на от

futbolna-mrejaНа 19 Юни 2008 късно вечерта стартирах социална мрежа за споделяне на връзки – Футболна мрежа. Идеята на мрежата е в нея, освен да се събират линкове към новини, прогнози и всякаква полезна информация за феновете на футбола и за залагащите на спортни събитя, и те да бъдат отсявани. Да се разбира най-лесно кое си заслужава и кое не, да не е нужно да четете абсолютни нелогични прогнози изтъкани от преразказване на статистики и безумни новини нямащи нищо общо с реалността, а да се добирате до полезната информация по най-лесния начин. Как работи ? Четете си вие някаква новина/прогноза и ви допада, харесва ви, смятате я за полезна и с едно кликване на мишката и едно кратко описание споделяте това което считате, че е полезно с останалите. Да кажем, че аз съм един от тези останали. Влизам си във Футболна мрежа и виждам заглавие което ми хваща окото, чета краткото описание което сте дали и то ми харесва, кликвам на новината, прочитам я и на мен ми допада, и тогава се връщам в футболната мрежа и давам глас* за тази новина. След петия глас (това ще се коригира с времето) новината се изкачва на предни позиции ( т.е. излиза в Препоръчани ) и всеки, който я види там ще знае, че тя си струва, че тя си заслужава. Общо взето идеята е простичка и смятам, че ще бъде от полза на всеки футболен запалянко. От техническа страна има още доста неща, които да се оправят, дизайна най-вероятно ще бъде сменен, нови функции ще бъдат добавяни, но всичко с времето си. Искрено ще се радвам ако споределите мнението си,  било то положително или отрицателно.

Ето и линк : Футболна мрежа

*Най-важното е да се гласува, затова и дори да не сте регистриран потребител можете да гласувате.


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Един коментар за “Футболна мрежа.ком”

#1 Станислав Колев на 21 June, 2008 в 10:23 am

П.С. За всички Webmatser-и, вече всички линкове са чисти без nofollow, без редирект, така че спокойно можете да си пускате прогнозите :)
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Висша лига, Англия – Програма на мачовете

 

Следващата статия/прогноза : Русия – Испания

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.