Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Франция - ШвейцарияФранция ще се изправи срещу състава на Швейцария, като и след груповата фаза Петлите все още се считат за основен фаворит за спечелването на Евро 2020.

Момчетата на Дешамп завършиха първи в “групата на смъртта”, макар и не по начина, по който те се надяваха и едва с 5 точки. Разбира се, групата беше много тежка с 2-рата позиция заета от Германия и 3-та от Португалия, но може би се очакваше една идея по-добри резултати от Франция. Те започнаха добре групата с победа над немците с минималното 1 – 0, но след това бяха изненадани от Унгария, които поведоха в резултата и беше нужен изравнителен гол на Гризман за финалното 1 – 1 и Петлите успяха да вземат само 1 точка от тази среща. Финалната им среща бе трилър 2 – 2 срещу Португалия, което заедно с равенството 2 – 2 между Германия и Унгария им донесе финалното първо място. И изглежда те са прилично наградени от това, че успяха да завършат лидери в групата – докато Германия ще трябва да се изправи срещу Англия, а Португалия срещу Белгия, два доста по-трудни мача, Франция има по-удобен съперник за този 1/8 финал.

Швейцария бе един от по-добрите отбори класирали се през 3-тата позиция в групата си с 4 събрани точки. Кампанията им започна сравнително добре след равенство 1 – 1 срещу Уелс, които бяха и директния съперник за класиране напред. Последва тежка загуба с 3 – 0 от Италия, но това беше резултат, който не учудва много, имайки предвид колкото доминантни бяха италианците в групата си. Класирането им се осигури с добра победа над Турция с 3 – 1, който изглежда доста изстрадаха в тази група – мач, в който един от най-важните футболисти на отбора, Шакири, успя да донесе победата за състава си.

Швейцария успя да премине груповата фаза за първи път на предишното европейско първенство през 2016 и стигна до 1/8 – участието тук отново на тази фаза също е добро постижение за състава, който изглежда една идея по-отслабен от предишния форум. Те обаче ще трябва да се изправят срещу фаворита на Евро 2020 и шансът им да донесат изненада в мача не изглежда особено висок – те изпитват затруднения срещу по-сериозни съперници и ако Франция има добър ден, нищо чудно да видим повторение от мача им срещу Италия. Момчетата на Дешамп със сигурност не бяха в най-добрата си форма в груповата фаза и те са наясно с това – състава има класата да спечели турнира. но за тази цел те ще трябва да заиграят по-добре. За тяхно щастие, те избегнаха другите фаворити в тази фаза, но ще трябва да използват този мач отново да намерят шампионската си форма, ако искат да стигнат до златните медали. Предвид залога, има голям шанс Франция да се поокопити малко за тази среща и ако успеят да намерят по-добрата си форма, има голям шанс те да постигнат убедителна победа – особено ако нападението им сработи за тази среща.

Прогноза

Франция -1 АХ при 2.00 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 3 - 3 )


Прогнозата е публикувана на 2021-06-25 10:15:32, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Франция – Швейцария | Евро 2020 | 1/8 Финал | Понеделник | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Нидерландия – Чехия | Евро 2020 | 1/8 Финал | Неделя | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Уелс – Дания | Евро 2020 | 1/8 финал | Събота | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.