Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

По традиция първенството се открива от домакина и тук, в първата среща за Евро 2016, те ще се изправят срещу Румъния.

Статистика от 20 букмейкъра показва, че що се отнася до коефициенти и статистика, Франция са най-големият фаворит на това европейско (следвани много близко от Германия). Това далеч не е лишено от логика, тъй като французите са един от най-титулуваните отбори тук, а освен това са и домакин на първенството, който в повечето случаи се представят добре в подобни ситуации. Важно за тях тук ще бъде да започнат турнира с победа – първо, това ще бъде добър стимул от мотивационна гледна точка и второ, ситуацията в групата за тях може да се усложни доста в противен случай.

Практически, Франция са очевидно по-добрата страна тук и това ги прави още по-големи фаворити за тази среща. Румъния имаха относително лесна група и е трудно да съдим по представянето им в този етап, а освен това изглежда, че този състав се попромени от тогава. Изиграха и няколко добри приятелски мача, като дори отбелязаха 8 гола в последните си 2 срещи. Разбира се, тук ще им е доста по-трудно в първият мач срещу Франция.

Като цяло очаквам домакините да си вземат 3-те точки тук, но коефициентът за тях далеч не е привликателен. Поради тази причина, ще потърся по-различен и алтернативен залог за първата среща с малки залози. Освен това е хубаво да видим първите двубои на отборите преди да започнат по-сериозните залози.

Прогноза

  • Франция и двата отбора да отбежат гол, при 4 коефициент с 3/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Познат ( 2 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-08 22:51:02, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Франция – Румъния | Евро 2016 | Група А | Петък | 10.06.2016”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Специални Залози – Евро 2016

 

Следващата статия/прогноза : Албания – Швейцария | Евро 2016 | Група А | Събота | 16:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.