Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

floyd-conor“Мачът на годината”, както е определян от някои този сблъсък, е вече на няколко часа от нас и предстои да видим дали това ще бъде истински бой, или по-скоро ще се заложи на шоуто.

Флойд Мейуедър ще излезе на ринга за първи път от почти 2 години – последният мач на американецът бе на 12 септември 2015, когато Андре Берто загуби след единодушно съдийско решение и балансът на Мейуедър на професионалния ринг стана 49 победи и 0 загуби. Да, американецът вече е на сериозната възраст от 40 години, но формата му продължава да изглежда впечатляваща, а фактът, че няма нито един загубен двубой в кариерата си не е никак за пренебрегване. Мейуедър винаги е изповядвал дефанзивен стил на игра, изчаквайки най-удобния момент за атака, успявайки да бяга от съперника си в напечените моменти и да избягва опасните атаки. Както и той самият каза на последната пресконференция преди срещата – “Мога да удрям, но мога и да поемам удари. Но за да съм 49-0 досега, е ясно, че повече удрям, отколкото да поемам.” Американецът, повече от всеки един в тази категория, знае кога точно да атакува и то по начин, по който няма да се измори или да оголи гарда излишно, а само ще извлече ползи от атаките си. Да, той най-вероятно е загубил от скоростта и повратливостта си на тази възраст, но от друга страна е помъдрял доста и тактическите му качества са със сигурност на още по-високо ниво, а винаги това е била най-силната страна в боксирането му. Както вече е известно, срещата ще бъде по правилата на бокса, и при положение, че това е “Моята къща, моят терен, моите правила” за Мейуедър, едва ли можем да очакваме изненада.

Конър МакГрегър се съгласи на участие в двубой, в който едва ли и самият той осъзнава колко много проблеми може да има. Ирландецът неведнъж вече каза колко сериозно тренира и че е готов да издържи 12 рунда срещу Мейуедър, но това силно ме съмнява. ММА битките са по 3 рунда, а разликата между 3 и 12 за такъв вид мач е огромна. Дори и МакГрегър да е провел 12 рундови тренировки, едва ли те могат да пресъздадат дори в малка степен това, което го очаква срещу изключително подготвен тактически боксьор, който няма нито една загуба от 49 изиграни срещи. МакГрегър със сигурност ще започне много надъхано двубоя, с остри атаки, което може да му изиграе много лоша шега – както вече казахме Мейуедър знае отлично как да се отбранява. Фактът, че срещата няма да е по правилата, на които МакГрегър е свикнал, и ще трябва да използва само ръцете си, и то само за удари, също няма да е в негова полза. Хора, които са участвали и в двата типа мачове, заявиха, че ако мачът е сериозен, а не нагласен шоуспектакъл, шансовете на МакГрегър са абсолютно нулеви – боксът винаги е бил спорт, в който за да си добър, трябва да можеш да пазиш нужната дистанция от противника – нещо, за което ирландецът със сигурност няма да е подготвен, тъй като при ММА е точно обратното – целта е дистанцията с опонента да е минимална и много от двубоите се печелят с хватки и предаване. Младостта и енергичността със сигурност ще са на страната на ирландецът, но може точно те да му изиграят лоша шега. Мейуедър вече смекчи тона в изказванията си, докато арогантността все още е на челно място в тези на МакГрегър, като тези подходи най-вероятно ще се пренесат и в срещата, а знаем как завършва това в повечето случаи. Предстои да видим как ще се представи ирландецът, но лично според мен няма да го видим силен в повече от 3те начални рунда. Не е изключено и той дори да бъде дисквалифициран, за употреба на непозволени удари/захвати.

Прогноза: Флойд Мейуедър да спечели с нокаут, технически нокаут или дисквалификация, при коефициент 1.72 в BOOKIE_LINK, със залог 5/10. позната
Алтернативна прогноза: Флойд Мейуедър да спечели в рундове 4 – 9, комбинация от залози за рундове 4 – 6 и 7 – 9, всеки от тях с коефициент 5.50, при среден коефициент 2.75 в BOOKIE_LINK, със залог 2/10. непозната

Успех.


Познат ( 1 )


Прогнозата е публикувана на 2017-08-25 01:24:07, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Флойд Мейуедър – Конър МакГрегър | Неделя | 06:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Ница – Наполи | Шампионска Лига | Плейоф | Вторник | 21:45

 

Следващата статия/прогноза : България – Швеция | Световни Квалификации | Група А | Сряда | 21:45

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.