Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Въпреки че и двата отбора са много близо в класирането един до друг, Евертън изглеждат устремени нагоре и в тази среща ще се надяват да успеят да се преместят няколко места в класирането.Карамелите се представиха много добре в последният кръг при гостуването на Спърс. Лично аз не очаквах толкова добро представяне от тях и си тръгнаха със заслужена точка. Сега по всичко личи, че момчетата на Дейвид Мойс са във форма и мотивирани да вървят нагоре. Евертън отново заиграха в своя стил на игра и от 4 мача показват увереност и ще се опитат да продължат и добрата си серия срещу Стоук.

Стоук, от друга страна, показват много противоречива форма в последните срещи. В мачовете срещу Ботън и особено срещу Юнайтед, в който Грънчарите бяха домакините, не видяхме тази съпротива и корава игра от този отбор. Момчетата на Пюлис не са на ниво в последно време, а на терена не успяват да наложат необходимата преса и оставяха прекалено много свободни пространства за противника си. Отборът дори не бе заплаха и по време на статичните положение – нещо нетипично за Стоук.

Ако трябва да сравним формата на тези два отбора, предимството определено отива за Евертън. Важното за Карамелите е факта, че играчите възвърнаха част от самоувереността си и Мойс е решен да вземе всичко от тази домакинска среща. Играта на Стоук е твърде разконцентрирана в момента и при наличието на силната халфова линия на Карамелите, ако Грънчарите отново оставят такива пространства, то те могат да се простят с всякакви надежди за точка тук.

При всички положения, очаквам мотивацията и формата на Евертън, заедно с домакинският превес и нестабилността на Стоук в момента, да донесат победа за Карамелите, макар и трудна и с минимална разлика.

Прогноза

  • Евертън -1 АХ при 1.95 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Върнат ( 1-0 )


Прогнозата е публикувана на 2010-10-29 22:17:30, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Евертън – Стоук Сити | Премиършип | Събота | 17:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Орландо Меджик – Вашингтон Уизърдс | НБА | Петък | 03:00

 

Следващата статия/прогноза : Арсенал – Уест Хям | Премиършип | Събота | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.