Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

ecuador-franceЕквадор трябва да излязат за победа на всяка цена в този двубой, което мисля че ще им изиграе лоша шега.

Еквадор можеха да са в много по-добра позиция в тази среща, и дори да се бяха класирали на практика, ако не бе онзи допуснат гол срещу Швейцария в 93тата минута на срещата между двата отбора, който коства на южноамериканците едната точка. Тимът се възстанови добре след това поражение, обръщайки Хондурас от 0:1 до 2:1, но тази победа може да не се окаже достатъчна за продължаване в следващата фаза. Предвид по-добрата си голова разлика, в сравнение с Швейцария, Еквадор са на 2ра позиция в групата, и за да я запазят, трябва да вземат от тази среща поне това, което ще вземат Швейцария от Хондурас. А предвид очакващата се победа на “Кръстоносците”, то Еквадор ще трябва също да играят за победа тук, което може да се окаже пагубно за тях. Енер Валенсия се намира в много добра форма, отбелязвайки и 3те гола за своя отбор на това първенство и най-вероятно от него ще дойдат повечето опасности пред френската врата. Да не забравяме обаче и играчи като Антонио Валенсия и Фелипа Кайседо, които също могат да изненадат противниковата защита във всеки един момент. Лично аз очаквам един отворен отбор на Еквадор в тази среща, търсещ гола постоянно, и предвид формата на Енер Валенсия, най-вероятно Еквадор ще успеят да отбележат тук, но едва ли защитата им ще успее да се справи с френските атаки.

Франция са един от най-добре играещите отбори на това първенство и тази вечер ще имат много добра възможност да затвърдят това и да завършат групата си с пълен актив от точки. Тимът, за първи път от 1998 година насам, изглежда напълно готов и боеспособен да се бори за титла, и може би това е което всички френски запалянковци очакват. Дидие Дешан може да разчита на страхотни футболисти, като френския тим няма нито един слаб пост, а на всяка позиция разполага с играчи от световна класа, а дори и на резервната скамейка има такива – самият факт че играч като Самир Насри не леят за Бразилия, говори красноречиво за това. Дешан е свършил и много добре своята работа, като тимът му играе превъзходно както на контра-атаки, така и когато му се налага да пресира противника, да организира постепенни нападения, а дори и при статичните положения Франция са много опасни. От всички тези неща вече си изпатиха Хондурас и Швейцария, които бяха разгромени съответно с 0:3 и 2:5, и всичко сочи че същата съдба очаква и Еквадор. Много е вероятно да видим ротации от Дидие Дешан в този мач, но както вече споменах, на резервната скамейка на Франция има фантастични играчи, и които и 11 да започнат двубоя, то те ще се представят на нужното ниво.

Прогноза: Франция да спечели в мача, и в него да има над 2.5 гола, при коефициент 2.58 в Betfair, със залог 8/10.

Успех.


Непознат ( 0-0 )


Прогнозата е публикувана на 2014-06-25 12:37:43, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Еквадор – Франция | СП 2014 | Група E | Сряда | 23:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Хондурас – Швейцария | СП 2014 | Група E | Сряда | 23:00

 

Следващата статия/прогноза : Португалия – Гана | СП 2014 | Група G | Четвъртък | 19:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.