Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Хърватия - БелгияДвата силни фаворита с групата ще се изправят за финална среща, но противно на очакванията в началото на турнира, те няма да спорят просто за първите две места, а за класиране напред.

Хърватия започнаха с равенство 0 – 0 на Мароко, което на момента изглеждаше като разочароващ резултат, но предвид развитието на групата и изненадата поднесена от африканците, това сега изглежда като ценна точка за тях. Шахматистите подобриха представянето си за втория си мач, най-вече в нападение, където не изглеждаха особено опасни срещу Мароко – това им донесе отлична победа над състава на Канада с 4 – 1, с което и канадците отпаднаха от турнира. Сега момчетата на Далич са на върха на групата, като само голова разлика ги дели от втория Мароко.

Белгия могат да бъдат разочаровани до момента от представянето си. Първо дойде трудната и минимална победа с 1 – 0 над Канада, а в последващия кръг Червените Дяволи понеса тежка загуба от Мароко с 0 – 2 – мач, в който те трябваше да се отявлените фаворити и да им осигури продължаването напред. Освен това, тази среща създаде и много напрежение в отбора – в съблекалнята между играчите – съмнения за възможностите на отбора и каквото е останало от това златно белгийско поколение ще трябва да го покаже на терена тук или те ще трябва неочаквано да излязат от турнира толкова рано.

Хърватия определено ще има преимуществото тук – равен резултат ще е достатъчен за тях за класиране напред, те ще са добре психически след отличната им победата преди няколко дни и сякаш цялото напрежение ще е върху Белгия. Те не само ще трябва да търсят победа, ако искат да се класират напред, но и цялото напрежение от възможно отпадане в още групите, след като завършиха 3-ти на световното през 2018, и съмненията им, че вече не са толкова добър отбор, може да дойдат в повече на състава в момента. Разбира се, не е изключено те да преоткрият себе си тук, когато вече ситуацията е напечена, но при равно поставени коефициенти, везните клонят за залози в полза на Шахматистите. Далич и компания може и да се задоволят с равен, но те ще търсят и победата също, за да могат да си гарантират първо място, което най-вероятно ще ги постави в доста по-приятна ситуация за 1/8 финалите – предимството ще е на тяхна страна, че търсейки победата те ще могат да го направят при свои условия, тъй като Белгия са тези, които ще трябва неистово да търсят головете.

Прогноза

Хърватия 0 АХ (равен няма залог) при 1.98 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Върнат ( 0 : 0 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-30 13:50:22, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Хърватия – Белгия | Световно 2022 | Група F | Четвъртък | 17:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Полша – Аржентина | Световно 2022 | Група C | Сряда | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Камерун – Бразилия | Световно 2022 | Група G | Петък | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.