Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Колумбия - АнглияПоследният 1/8 финал ще бъде между съставите на Колумбия и Англия и може да се окаже съдбоносен за тези два отбора,

Малко са отборите, който могат да загубят първият си мач от турнира и след това да успея да се класират напред, още повече като лидери в групата си, както направи състава на Колумбия. Въпреки злочестата загуба от Япония с 1 – 2, за която дали ще виним червеният картон или не вече няма голямо значение, колумбийците успяха да оглавят групата си, разбира се, благодарение и на малко късмет. Отлична победа над Полша с 0 – 3 и минимална срещу Сенегал с 0 – 1 в последващите два мача им гарантираха участието на 1/8 финал. Англия, от своя страна, започна силно групата си с победи над Тунис (1 – 2) и Панама (6 – 1), но завърши със загуба 0 – 1 от Белгия. Дали тази загуба бе в тяхна полза или не, дали бе очаквана и търсена, е трудно да се каже и тепърва предстои да разберем. Но въпреки всичко, Гарет Саутгейт, даде почивка на част от играчите си в тази последна среща и ще разполага с максимума от отбора си.

И за двата отбора това изглежда много важен мач не само, защото загубилият отбор ще бъде елиминиран, но и поради факта, че ще даде възможност на двата отбора да стигнат до заветен полуфинал. Най-доброто представяне до момента на Колумбия на световни първенства бе през 2014, когато достигнаха 1/4 финал загубен от Бразилия – победа тук ще ги заведе отново на 1/4 финал и ще запали надеждата да успеят да преминат тази бариера този път. Всеки фен на футбола е запознат с Англия и слабите им по-слабите им представяния в елиминационните фази в последните години – от историческата 1990 година насам, Англия са участвали на 5 първенства, като не успявали да вземат победа след 1/8 финала. Малка искрица се прокрадва и при тях това да се случи тази година.

Това световно бързо взе своите жертви и изглежда все по-непредвидимо, точно както и този мач. Разбираемо, Англия ще излязат на терена като фаворити, но едва ли ги очаква лесна среща. Колумбия изглеждат доста непредвидим състав до момента и съвсем нормално, англичаните ще бъдат притеснени преди този мач. И двата отбора показват добра офанзивна мощ – Колумбия отбеляза гол във всеки един от досегашните си мачове (средно по 2 / мач), докато Англия пък допусна по гол във всяка една от 3-те си срещи в груповата фаза. Тунис, Панама и Белгия се разписаха срещу англичаните, очаквам и Колумбия да направи същото. Но от друга страна, макар и Колумбия да успяха да запазят сухи мрежи в последните си 2 мача срещу Полша и Сенегал, Англия има добър шанс да прекъсне тази статистика. И двата отбора да отбележат гол има примамлив 2.05 коефициент и изглежда добре спрямо възможността и двата отбора да се разпишат – това ще бъде и в стила на предните мачове, тъй като в досегашните 1/8 финали и двата отбора си отбелязаха по поне един гол.

Прогноза

  • Гол/Гол при 2.05 коефициент от BOOKIE_LINK с 9/10 единици залог

Познат ( 1 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2018-07-02 17:29:45, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Колумбия – Англия | Световно 2018 | 1/8 Финал | Вторник | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Белгия – Япония | Световно 2018 | 1/8 финал | Понеделник | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Швеция – Швейцария | Световно 2018 | 1/8 финал | Вторник | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.