Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Поредното вълнуващо лондонско дерби отново е най-интересната среща в кръга.

В началото на сезона коментирах как въпреки лошият старт на Челси, Вияш-Боаш започваше своята тиха революция в състава и този отбор ще върви нагоре с всеки изминал мач. И това си личе вече все повече и повече. Освен че като индивидуалности някои играчи показват далеч по-добри изяви, самият отбор продължава сериозно да се развива. И като изключим няколко разгромителни победи, това най-сериозно си пролича в мачовете срещу Юнайтед и предният кръг срещу К.П.Р. Челси направи страхотно полувреме срещу Червените Дяволи демонстрирайки точно това, което португалеца носи в клуба, а макар и с двама души по-малко и като гост, Сините тотално надиграта местният си съперник миналият кръг.

Представянето им срещу К.П.Р. по принцип не би трябвало да бъде кой знае какъв мерител, но Челси наистина впечетлиха в тази среща. Точно тези два примера са показно за част от аспектите който се опитва Вияш–Боаш да промени в отбора – психологическият аспект в играта на отбора, както и идвидуалното внимание към всеки играч.

Арсенал също логично подобриха представянето си, но неизменно с тези проблеми той няма как да го прави по начина на Челси. Факт е, че отбора събра добър брой победи, но играта им е далеч от това което се изисква от този отбор. И въпреки определената им възходяща форма все още съм на мнение, че най-доброто което Венгер може да постигне е 4-тата позиция, но това едва ли ще се случи предвид силната конкуренция. Още повече, че когато напредне сезона има голяма вероятност мини кризите да се задълбочат.

Но нека се абстрахираме от общата картина и ако трябва да говорим конкретно за това дерби мисля, че Арсенал ще имат няколко сериозни проблема тук. Първо домакинският превес на Челси тук ще играе сериозна роля – Сините ще са жадни да се реваншират за загубата си миналият кръг, а освен това формата им в момента (не резултатите) изглежда по-добра от тази на съперника им. Второ – факторът ван Перси. В момента играта на Топчиите прекалено много зависи от този играч – без него тя е далеч по-бавна и не толкова креативна и най-важното продуктивна. Това вече си пролича на няколко пъти, а последният път се случи срещу Стоук, когато Топчиите не можеха да пробият противника до момента в който холандеца не се появи на терена. Трето – защитата на гостите в момента е далеч от оптималната си форма и ще е изключително трудно в момента да опазят това агресивно нападение на Челси.

Вияш–Боаш умее изключително добре да мотивира момчеатата си и съм убеден, че по максимален начин да обърне прилива от загубата в предният кръг. И ако домакините успеят да изолират по ефективен начин ван Перси не виждам какво ще ги спре от добра домакинска победа. По мое мнение домакините ще се правят с тези задачи и ще надделеят в това дерби.

Прогноза

  • Челси -1 АХ при 2.025 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Непознат ( 3-5 )


Прогнозата е публикувана на 2011-10-29 00:47:42, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

2 Коментара за “Челси – Арсенал | Премиършип | Събота | 14:45”

#1 Николай Тодоров на 29 October, 2011 в 4:08 pm

Прекалено слаба и разконцентрирана игра на домакините, която бе в основата на победата на Арсенал.

#2 Стефан Георгиев на 29 October, 2011 в 9:51 pm

И най-вече на Чех..
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Манчестър Сити – Уувс | Премиършип | Събота | 17:00

 

Следващата статия/прогноза : Тотнъм – КПР | Премиършип | Неделя | 18:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.