Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Камерун - БразилияСелесао вече се класираха напред и ще се опитат да завършат с перфектен актив в последния си мач срещу аутсайдера Камерун.

Бразилия постигна две победи с 2 – 0 над Сърбия и 1 – 0 над Швейцария, което практически им осигури класиране напред. И в двата си мача до момента те показаха добро представяне и за пореден път те се представят отлично в груповата фаза – елиминационната фаза, най-вече след 1/4 финалите, са това което ги спъва последните световни първенства. Дори и равенство ще е достатъчно тук за тях, за да си осигурят първото място, което пък би трябвало да им донесе по-благоприятен 1/8 финал.

Камерун бе големият аутсайдер за тази група, но в крайна сметка те все още имат теоретичен шанс за класиране напред. Това дойде благодарение на точката, която те си извоюваха срещу Сърбия след 3 – 3. Класиране напред за тях е обаче подложено на доста условности – първа и най-голяма е те да победят Бразилия, което само по себе си е трудна задача, и второ, срещата между Сърбия и Швейцария да свърши по определен начин и брой голове.

Африканците едва ли имат високи и реални надежди за класиране напред, но дори самия факт, че имат теоретичен шанс преди последния кръг е малка победа за тях. Това, което те могат да се опитат да покажат тук е достоен последен мач и да се опитат да отбележат гол на Бразилия. Това обаче ще е трудна задача – не само до момента бразилците не са позволявали на съперника си много да играе с топката, но и в защитен план те изглеждат солидни. Все пак, ако иска нещо от мача, Камерун ще трябва да поглежда напред, а това ще означава по-отворена среща и повече възможности за Селесао – бразилците не са от играчите, който ще пазят резултата в подобна среща, а по-скоро ще търсят поля за изява и голове и сякаш ще имат своите шансове за това.

Прогноза

Над 2.5 гола при 1.725 коефициент от BOOKIE_LINK с 5/10 единици залог


Непознат ( 1 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2022-12-01 17:58:42, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Камерун – Бразилия | Световно 2022 | Група G | Петък | 21:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Хърватия – Белгия | Световно 2022 | Група F | Четвъртък | 17:00

 

Следващата статия/прогноза : Гана – Уругвай | Световно 2022 | Група H | Петък | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.