Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Бразилия - Южна КореяСлед обрат в последните минути, Южна Корея успя да се класира напред и ще трябва да се изправи срещу основния фаворит в този 1/8 финал.

Бразилия бяха солидни в представянето си в първите 2 мача – и докато Сърбия и Швейцария свършиха добра работа в защита, те не можаха да издържат на 90 минути напрежение и в резултат на това, Селесао започна с две победи с 2 – 0 и 1 – 0 съответно. Това им даде възможност да си отдъхнат в последната среща и да дадат шанс за почивка на някои ключови играчи, преди този 1/8 финал – от това пък се възползваха Камерун, които изненадващо победиха Селесао с 1 – 0 и постигнаха първата си победа на световно първенство от 20 години насам.

Южна Корея донесе изненадата в група H, след като гол в продълженията им донесе неочаквана победа над Португалия с 2 – 1 и 3 точки, което ги постави заедно с Уругвай с по 4 точки и равна голова разлика. Факта, че уругвайците не успяха да отбележат нито един гол в първите си 2 мача се оказа критичен за класирането им напред, тъй като Южна Корея се класираха точно по отбелязани голове (4 за тях срещу 2 за Уругвай). И така, корейците поднесоха изненада и феновете няма да видят очакваната среща между Бразилия и Уругвай на този 1/8 финал.

На хартия, Южна Корея изглежда един от най-слабите отбори стигнали до 1/8 финал, но те показаха добра дисциплина да стигнат до тук и това е добро постижение за тях в толкова трудна група. Все пак разликата в класата между двата отбора е на лице и очакванията са Бразилия да премине през този 1/8 финал без проблеми. Селесао изглеждат доста добре в защита и едва ли ще дадат много шансове на корейците – в същото време, те ще отпочинали и готови за този мач и нападението им най-вероятно ще има доста възможности пред вратата на съперника.

Прогноза

Бразилия -1.5 АХ при 1.98 коефициент от BOOKIE_LINK с 8/10 единици залог


Познат ( 4 - 1 )


Прогнозата е публикувана на 2022-12-04 20:21:02, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Бразилия – Южна Корея | Световно 2022 | 1/8 Финал | Понеделник | 21:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Англия – Сенегал | Световно 2022 | 1/8 финал | Неделя | 21:00

 

Следващата статия/прогноза : Мароко – Испания | Световно 2022 | 1/8 финали | Вторник | 17:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.