Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Белгия - ИталияДвата лидера в Група Е ще започнат с тежък мач помежду си.

Интересното е, че от двата отбора, Белгия е по-голям фаворит за спечелването на Евро 2016 от Италия. И това далеч не изглежда толкова неразумно, имайки предвид състоянието на двата отбора и изявите им в последните години. Белгийците направиха страхотно световно първенство преди две години, а тогава тази “златна генерация” бе считана за сравнително млад и неопитен отбор. Две години по-късно, тези момчета изглеждат далеч по-опитни, с повече опит, както и вече с известна доза натрупано самочувствие след световното. Неизбежно се очаква от тях да направят силен турнир и тук.

За символичните гости ще липсват опрелени важни играчи, поради контузии или други причини. Отборът на Италия не изглежда на хартия толкова класен, колкото сме свикнали да ги виждаме. Формата им приятелските срещи също не е впечетляваща, където не успяха да победят нито един от по-силните си съперници, а точно от това ще имат нужда тук. Все пак, никога не трябва да отписваме състава на Италия, просто изглежда нещата за тях не са толкова розови в момента. Освен това, прочутата италианска защита, с която отборът се гордее, изглежда по-разклатена от нормалното.

Очакам тежък двубой в този важен мач за двата отбора – групата е доста тежка и 3 точки от мачът между двата фаворита в нея биха поставили победителя в доста силна позиция. Все пак, мисля че Белгия изглежда по-добрият отбор тук – очаквам поне точка за тях. През ноември, белгийците победиха Италия в приятелска среща с 3 – 1 и това би им вдъхнало самочувствие, че в този далеч по-важен мач, могат да стигнат отново до победа. Въпреки всичко, по-предпазливи залози.

Прогноза

  • Белгия 0 при 1.70 коефициент с 5/10 единици залог от BOOKIE_LINK

Непознат ( 0 - 2 )


Прогнозата е публикувана на 2016-06-12 20:42:53, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Белгия – Италия | Евро 2016 | Група Е | Понеделник | 22:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Полша – Северна Ирландия | Евро 2016 | Група C | Неделя | 19:00

 

Следващата статия/прогноза : Испания – Чехия | Евро 2016 | Група D | Понеделник | 16:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.