Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Белгия - КанадаБелгия ще започне участието си на този Мондиал в първи мач срещу Канада.

Световното през 2018 в Русия определено бе силно за Белгия, които тогава изглеждаха на върха на силите си и на своето златно поколение. И макар и феновете да се надяваха на финал, пълен актив от груповата фаза, отстраняване на Бразилия и 3-то място след шампиона Франция и горещият състав на Хърватия е достойно място за това издание. През Евро 2020 феновете също имаха големи надежди, след безупречно представяне пак в груповата фаза, но те отново бяха спрени от шампиона на турнира, този път Италия на 1/4 финал. Сега макар и част от това поколение да не е вeче в състава, Роберто Мартинез все още разполагa с много талант и опит в състава си. За негово съжаление, той ще има някои кадрови проблеми за тази среща, най-вече отсъствието на Лукаку и Торган Азар. Това най-вероятно ще означава, че Мартинез ще разчита на Еден Азар, макар и той да няма много минути напоследък.

За Канада това ще бъде първото световно първенство от Мексико 1986 година насам. Тогавашното им представяне едва ли има вече някакво значение, а канадците се чувстваха доста горди от успешното им класиране. Те са големият аутсайдер в тази група и надеждите им за класиране едва ли са големи, но пък тeхният морал е доста добър в момента и спокойно могат се насладят на това първенство, защо не да се доберат до едно 3-то мястo и всичко това да е най-вече ценен опит за този отбор за след 4 години, когато те ще бъдат част от домакините на Световно 2026.

Формата на Червените Дяволи не изглежда особено добра преди началото на първенството, но по всичко личи, че този състав на Мартинез има какво още да покаже и нищо чудно да видим едно достойно представяне и на този Мондиал, който ще е последен за много от това отлично поколение. Разбира се, те ще надяват на силен старт и един мач срещу доста неопитен състав на Канада е добър шанс за това – Белгия би трябвало да има достатъчно класа и опит, за да спечелят двубоя си, стига да не подценят съперника си, който няма нищо какво да губи на това първенство.

Прогноза

Белгия -1 АХ при 1.89 коефициент от BOOKIE_LINK със 7/10 единици залог


Върнат ( 1 - 0 )


Прогнозата е публикувана на 2022-11-22 12:45:15, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Белгия – Канада | Световно 2022 | Група F | Сряда | 21:00”
 
 

Свързани статии :

Предишна статия/прогноза : Мароко – Хърватия | Световно 2022 | Група F | Сряда | 12:00

 

Следващата статия/прогноза : Германия – Япония | Световно 2022 | Група Е | Сряда | 15:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.