Актуални футболни прогнози и стратегии за залагане

Астън Вила и Евертън ще ни предложат един класически сблъсък от средата на таблицата във Висшата Лига.

Едва преди няколко сезона това бяха два отбора, който редовно заставаха и се бореха за 5-то и 6-то място, но сутацията в лигата се промени значително от тогава. Конкуренцията е толкова жестока, а парите вече играят силна роля и трябва да приемем тези два отбора за такива по-скоро от средата на таблицата. Вторият фактор има значителна роля тук, тъй като и двата отбора се превърнаха по-скоро в отбори, който продават играчите си, с цел да подобрят финансовото си положение, а не в отбори, който инвестират в бъдещето на играчите си и имат за цел да ги задържат.

Евертън трябва да се чувстват късметлии, че имат такъв опитен и отдаден на отбора мениджър като Дейвид Мойс – кой знае как щеше да се развие отбора без него. Несъмнено човек с опит и сериозни професионални познания, който дава всичко за клуба, макар и борда да не отпуска пари и да продава основните си играчи, когато може. Ако Евертън беше без Мойс, а беше навлязъл в една омагьосана спирала от постоянно сменящите се треньори (най-вероятно голяма част под класата на Мойс), кой знае къде щеше да се намира този отбор сега. За съжаление Мойс отдавна няма възможност да подсилва състава си е принуден да търси изгодни сделки, като Дренте и Дарън Гибсън и да стиска палци за кръста тези играчи да покажат потенциала си в състава на Карамелите.

Всъщност вече споменах преди няколко дена как от доста време насам предпочитам в повечето случаи да заложа против Евертън, отколкото обратното. Карамелите претърпяха загуба от Тотнъм, който са далеч по-стабилни от Вила у дома, но е показателно, че гостите дори не успяха да стигнат до вратата на Шпорите. Точно на нестабилността и колебливостта в играта на Карамелите ще се надявам в тази среща.

Другият силен аргумент е сериозните контузии за гостите – Хибърт, Осман, Риджуел, Ягиелка са аут, а сега вече и Дистен е контузен. Това носи сериозни проблеми в защитата на Карамелите и се надявам Вила да успеят да експлоатират тази пробойна. По-друг начин казано – иначе не толкова стабилната защита на Евертън сега е и без основните си играчи. Кейхил най-вероятно ще се завърне в игра, но проблемите в дефанзива си остават.

Освен това Вила имат домакински превес, почти пълен и по-отпочинал състав. И за финал, също толкова важно – коефициентът за Вила е отличен и дори само затова си заслужава няколко единици. Имайки предвид по-горе описаните факти, Вила +0 изглежда отлично със среден залог при този коефициент (имайки предвид, че той спадна с около 0.1-0.125 за последният ден).

Прогноза

  • Астън Вила 0 при 1.70 коефициент от BOOKIE_LINK с 6/10 единици залог

Върнат ( 1-1 )


Прогнозата е публикувана на 2012-01-13 21:28:59, имайте предвид, че коефициента е бил такъв по време на писането на прогнозата и подлежи на промяна!


 

Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк). Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години

Коментирай първи за “Астън Вила – Евертън | Премиършип | Събота | 17:00”
 
 

Свързани статии :

    Няма нищо свързано с темата

Предишна статия/прогноза : Филаделфия 76ърс – Вашингтон Уизърдс | НБА | Събота | 02:00

 

Следващата статия/прогноза : Майорка – Реал Мадрид | Примера | Събота | 21:00

 


Всички материали в сайта са предназначени за лица над 18 години. С посещението си, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.
Нашият екип подкрепя изцяло отговорното залагане. Ако имаш съмнения за проблеми, може да направиш този тест (линк) и да прочетеш информацията по въпроса на Министерство на Здравеопазването (линк) и Gambling Therapy (линк).
Някои права запазени. Статии и футболни прогнози могат да бъдат копиране само след добавяне на https://futbolniprognozi.com в края на статията/футболната прогноза. Футболни прогнози не носи отговорност за вашите залози, както и не изисква процент от вашите печалби.